Bioeffect Dry dnevna krema za suho kožo, 30 mL

Bioeffect Daytime je zdaj na voljo v novi obogateni hranljivi različici, razviti posebej za potrebe suhe in zelo suhe kože. Bioeffect Daytime je zdaj na voljo v novi obogateni hranljivi različici, razviti posebej za potrebe suhe in zelo suhe kože.
489654 24902
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Bioeffect Daytime je zdaj na voljo v novi obogateni hranljivi različici, razviti posebej za potrebe suhe in zelo suhe kože.

Tako kot originalna Bioeffect  Daytime krema za normalno kožo, tudi ta vsebuje celični aktivator EGF. Nova hranljiva  formula v suhi koži poveča  nivo vlažnosti  in ji povrne mladosten sijaj.

•    Popravi nivo vlažnosti kože
•    Koži vrne mladosten sijaj
•    Ne vsebuje parabenov
•    Primerna za suho in zelo suho kožo

Nova hranljiva formula Bioeffect

Tekstura nove kreme Bioeffect  Daytime za suho kožo je bogata in razkošna. Poleg iz ječmena pridobljenega celičnega aktivatorja EGF vsebuje tudi edinstveno kombinacijo sestavin za nego kože, med njimi  ekstrakt ječmena in karitejevo maslo. Hitro se vpije v koži in je še posebej primerna za nanos na podlago.
Z nanosom Bioeffect  Daytime kreme se stimulira naravni proces vzdrževanja privlačnega videza kože. Krema Bioeffect  Daytime učinkuje proti vidnim znakom staranja. Rezultat je napeta, čvrstejša in popolnoma navlažena koža ter svež in mladostnejši videz.

Ciljna skupina Bioeffect kreme

Uporabniki Bioeffect izdelkov za nego kože zahtevajo od kozmetičnih produktov resnične rezultate.

S pridružitvijo nove Bioeffect  Daytime kreme za suho kožo  liniji kozmetičnih izdelkov za nego kože Bioeffect zdaj  lahko uporabniki vseh tipov kože uživajo koristi razkošnih vlažilnih krem Bioeffect  Daytime.

Bioeffect  Daytime kreme so bile razvite kot aktivni dodatek  serumu Bioeffect EGF Serum z namenom podaljšanja izrednih učinkov njegovega nočnega delovanja tudi čez dan. Potencilani uporabniki kreme Bioeffect Daytime za suho kožo so najverjetneje že uporabniki Bioeffect EGF Seruma in so njegove učinke že preiskusili na svoji koži. Bioeffect Daytime kreme so primerne tudi kot prvi kozmetični produkt pri mlajših uporabnicah, katerih koža je že začela kazati prve znake staranja.

Bioeffect Daytime krema za suho kožo je lahko uporabna tudi za uporabnike z normalno kožo, v času posebnih vremenskih razmer, zlasti pozimi, ko so temperature nižje, zrak v zaprtih prostorih pa suh.

Način uporabe Bioeffect kreme

Nanesite kremo zjutraj na očiščeno kožo obraza in vratu. Počakajte vsaj 3 minute preden nanesete make-up.

EGF celični aktivator
Bioeffect Daytime vsebuje celični aktivator EGF, ki je del naravnega signalizacijskega procesa, ki ga celice kože uporabljajo za medsebojno komunikacijo pri procesih vzdrževanja zdravega videza kože. Odkritej EGF in njegove vloge v celični signalizaciji je leta 1986 Dr. Stanley Cohenu prineslo Nobelovo nagrado za medicino.

Celični aktivator EGF, ki ga vsebuje Bioeffect Daytime je proizveden v ječmenu po patetiranem biotehnološkem postopku

Bioeffect Daytime je na voljo tudi za normalno in mešano kožo.
Obe kremi sta na voljo v 30 ml in 50 ml pakiranju

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Bioeffect Bioeffect
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede