Bioeffect Eye očesni serum, 6 mL

<p>Na trg prihaja Bioeffect Eye očesni serum nova formula z močnim učinkom proti staranju, ki vsebuje EGF celični aktivator.</p>

Na trg prihaja Bioeffect Eye očesni serum nova formula z močnim učinkom proti staranju, ki vsebuje EGF celični aktivator.

481394 24272
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Tomaž **** 9. 10. 2014 02:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Na trg prihaja Bioeffect Eye očesni serum nova formula z močnim učinkom proti staranju, ki vsebuje  EGF celični aktivator.

Novi Bioeffect Eye očesni serum,  namenjen negi občutljive kože okoli oči, je močna poživljajoča formula proti staranju, ki klinično dokazano zmanjšuje pojav drobnih gubic in gub ter zabuhlost predela okoli oči.

Osvežujoč, peresno lahek serum takoj uravna nivo vlažnost kože, zaradi česar koža izgleda žareča in čvrsta, medtem, ko na dolgi učinkuje proti staranju kože.

•    Zmanjša pojav drobnih gubic in gub
•    Zmanjša pojav zabuhlosti
•    Zagotavlja žarečo in čvrsto kožo
•    Ne vsebuje olj, dišav in parabenov

EGF celični aktivator je protein, ki se naravno nahaja v človeški koži in spodbudi naravno sposobnost samoprenove kože. Proizvodi za nego kože BIOEFFECT so prvi na svetu, ki vsebujejo EGF proizveden v rastlinah, kar zagotavlja večjo čistost in učinkovitost proizvodov.

Islandska biotehnološka blagovna znamka Bioeffect  je k svoji večkrat nagrajeni liniji  proizvodov za nego kože dodala  EGF Eye Serum z močnim anti-ageing učinkom.
Novi Bioeffect Eye očesni serum je poživljajoča fromula razvita posebej za občutljivo kožo na predelu okoli oči.Vsebuje visoko koncentracijo EGF celičnega aktivatorj, ki je naravno prisoten v človeški koži in sprožajo biološke procese, ki so vključeni v vzdrževanje privlačnega videza kože. Bioeffect je edina blagovna znamka negovalne kozmetike na svetu, ki se ponaša z EGF celičnimi aktivatorji proizvedenimi v rastlinah, za njihovo večjo učinkovitost in čistost.

Posebej za občutljivo kožo na področju okoli oči

Koža na področju okoli oči je najbolj občutljiv del naše kože. Področje okoli oči nosi tudi sledove let in obrazne mimike. V kombinaciji s faktorji okolja, izpostavljenosti sončnim žarkom in genetiko je predel okoli oči eden prvih predelov, ki izgubi volumen in sijaj, kjer se najprej pojavijo drobne gubice in  gube ter se koža povesi.
Prav zato je BIOEFFECT EGF EYE SERUM večnamenski, poživljajoč serum, posebej razvit za nego predela okoli oči. Osvežujoč, peresno lahek serum takoj uravna nivo vlage na področju kože okoli oči, koži da žareč in čvrst videz, medtem, ko na dolgi rok zagotavlja anti-ageing učinke.

Klinično dokazani učinki

Nadzorovani klinični preiskusi z dvojnim slepim placebo testom Bioeffect Eye očesni serum-a so pri 70% udeležencev testiranja pokazali povečanje gostote kolagena na področju okoli oči,  pri 73% je zaznati povečanje elastičnosti kože, pri 70% je prišlo do zmanjšanja gub. V anketi med uporabniki jih je 86% trdilo, da Bioeffect Eye očesni serum osveži ten kože.

Embalaža v skladu s sestavinami
Večina krem za nego kože okoli oči je na voljo v lončkih ali stekleničkah, pri čemer ob uporabi prihaja do direktnega stika celotne vsebine s kožo.  Edinstven dozirni mehanizem,  v katerem je na voljo Bioeffect Eye očesni serum omogoča, da celični aktivatorji znotraj embalaže ostanejo nedotaknjeni, tako da sprosti ob enkratnem doziranju le toliko seruma, da je dovolj za enkraten nanos, preostali del pa ostane nedotaknjen. Kovinska krogljica zagotavlja blag nanos seruma po katerem koža občuti svežino in področje okoli oči je videti svetlejše.

Izdelano v Islandiji

Bioeffect  proizvodi za nego kože so plod več kot 10-letnih raziskav pionirskega biotehnološkega  podjetja iz Islandije. Blagovna znamka Bioeffect je prva, ki vsebuje EGF proizveden v rastlini. EGF je naravno vsajen v ječmenova zrnja, raste v vulkanski prsti, zalivan s čisto izvirsko vodo v  najsodobnejših rastlinjakih na Islandiji. Zelena tehnologija zagotavlja, da so celični aktivatorji, ki jih vsebujejo izdelki Bioeffect bolj čisti in stabilni kot celični aktivatorji proizvedeni v tradicionalnih proizvodnjih sistemih.

Sestavine Bioeffect Eye očesnega seruma

Aqua
Glycerine
Butylene  glycol
Carbomer
Sodium chloride
Phenoxyethanol
Sodium citrate
Sodium dehydroacetate
Sodium hyaluronate
Hordeum vulgare seed extract
EGF (Transgenic barley  sh-Oligopeptide-1)

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Bioeffect Bioeffect
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede