Bioeliksir - rešitev za kožne težave!
Dobrodošli v svetu Bioeliksir proizvodov.

Kar 31 let je že odkar so kvalitetni in povsem naravni Bioeliksir proizvodi na tržišču v tujini, v Sloveniji pa mineva drugo leto, odkar se tržijo tudi pri nas.

Bioeliksir proizvodi (v Sloveniji je dobavljiva Bioeliksir Euten krema) so primerni za zdravljenje psoriatičnih obolenj kože, dermatitisov, alergij, ekcemov in herpesnih obolenj. Znano je namreč, da klasične medicinske metode ter tretmaji s kortikosteroidnimi kremami ne dajejo zadovoljivih rezultatov, vendar si sedaj končno lahko pomagamo tudi sami z nakupom naravne Bioeliksir Euten kreme.

Bioeliksir Euten krema kot tudi vsi preostali Bioeliksir proizvodi so dermatološko preizkuženi ter ne vsebujejo kortikosteroidnih ali ostalih dodatkov, ki bi kožo tanjšali in nanjo vplivali negativno. Bioeliksir Euten kljub temu, da ne vsebuje kortikosteroidov s svojimi naravnimi učinkovinami na kožo deluje pomirjajoče in prepričljivo učinkovito.
Kakšne težave lahko rešujemo z Bioeliksir Eutenom?

1. Dermatitis in splošne kožne težave

Dermatitis na splošno velja za težje kožno obolenje (skin disorder), ki ga povzročijo zunanji dejavniki. Izraz opisuje več različnih vnetnih pojavov, ki so posledica alergijske reakcije na določene alergene. S tem izrazom opisujemo tudi ekcem, vendar pri slednjem ni nujno, da je posledica alergijske reakcije. Navadno se kaže kot pordelo, pekoče, izsušeno ali mehurjasto območje na koži.

Vzroki za dermatitis:

- dedna nagnjenost,
- vpliv hormonov v določenem življenskem obdobju,
- stresni dejavniki,
- vpliv okolja.


2. Psoriaza ali luskavica


Luskavica je poligenska in multifaktorska bolezen. Znano je, da gre za dedno bolezen, ki ni nalezljiva, medtem ko pravega vzroka za njen nastanek še ne poznamo. Po najnovejših raziskavah gre za aktivacijo imunskega sistema na lokalni ravni.Izbruh lahko sprožijo mnogi dejavniki:

- stresni dejavniki
- akutne okužbe
- nekatera zdravila
- alkohol
- hormonski vplivi, …
 

3. Ekcem


Ekcem je alergijska kožna bolezen s srbečim rdečim kožnim izpuščajem.

Kako spoznamo ekcem?

Močno srbeča, suha, pordela, luščeča se koža po obrazu, vratu, rokah in kožnih gubah.
Izpuščaj se običajno začne z drobnimi belkastimi mehurčki po koži.
Pri hudem izbruhu ekcema so kožne spremembe lahko vlažne oziroma se rosijo.
Zaradi hude srbečice lahko pride do težav s spanjem.4. Herpesno obolenje


Herpes vas lahko preseneti celo vsak mesec ter traja od sedem do kar štirinajst dni. Njegov izbruh povzročajo virusi, ki se prenašajo z okuženimi izločki in ob dotiku s sluznico vstopajo v celice. Virus lahko nato zelo dolgo spi, dokler nekaj ne povzroči, da se prebudi in izbruhne.

Ko vas začne peči, takoj nanesite Euten mazilo.

Komentarji