BioGaia ProTectis D3 mikroorganizmi, 30 tablet + GRATIS Biogaia z D vitaminom, 2 tableti

BioGaia ProTectis D3 tablete vsebujejo bakterije Lactobacillus reuteri Protectis. BioGaia ProTectis D3 tablete vsebujejo bakterije Lactobacillus reuteri Protectis.
545104 20952

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Izdelek BioGaia ProTectis D3 vsebuje bakterije Lactobacillus reuteri Protectis.

BioGaia Protectis D3 je prehranski dodatek, ki vsebuje patentirano bakterijo mlečne kisline Lactobacillus reuteri Protectis/TM (L. reuteri DSM 17938), ki pomaga dobrim mikroorganizmom obnoviti naravno ravnovesje v črevesju. Ker L. reuteri Protectis naravno kolonizira črevesje ljudi in ima močno prilagoditvene sposobnosti, da lahko vztraja v simbiozi s človekom in ima tako človek kot sama bakterija zaradi tega simbiotskega sobivanja številne koristi drug od drugega.

BioGaia ProTectis D3 so žvečljive tablete z aromo pomaranče ter vsebujejo posebej veliko količino živih bakterij - teh je kar 100 milijonov v  sami žvečljivi tableti.

Prednost te vrste bakterij v dopolnilu BioGaia ProTectis D3 je ta, da so te odporne na želodčno kislino in žolčne bazične soli (te se nahajajo v zgornjem delu tankega črevesa tik pod želodcem).

Lactobacillus reuteri Protectis je ena izmed redkih bakterij Lactobacillus, ki izloča reuterin.

Zdravljenje z antibiotiki povzroči odmrtje vseh pozitivnih bakterij v prebavnem traktu. To pomeni, da je jemanje pripravkov z mikroorganizmi zelo priporočljivo, jemljite pa jih še en teden po prenehanju terapije.

Uporaba BioGaia ProTectis D3 tablet:

Ena tableta vsebuje okoli 100 milijonov teh pozitivnih bakterij.

Ena žvečljiva tableta vsebuje najmanj 100 milijonov L. reuteri Protectis in 10 µg (400 IE) vitamina D3, kar odgovarja 200 % PDV za odrasle.

Vzemite 1-2 tableti dnevno s kozarcem vode. V ustih prežvečite ali raztopite eno tableto BioGaia kadarkoli tekom dneva.

BioGaia ProTectis D3 tablete jemljite redno.

Dopolnilo Biogaia L. reuteri Protectis je bilo preskušeno v več kot 120 kliničnih preskušanjih in dokazano varno za otroke in odrasle. Ustrezen prehranski vnos vitamina D prispeva k normalni funkciji imunskega sistema, vzdrževanju normalne mišične funkcije in normalnega stanja kosti v splošni populaciji.

D3 vitamin je izrednega pomena še posebej v času takoj po rojstvu, ko se otroški organizem intenzivno razvija. Otrok tako potrebuje velike količine kalcijevih ionov za rast in pravilni razvoj kosti, prenos kalcijevih ionov pa zavisi od količine D3 vitamina. Več ga je, večja količina kalcijevih ionov se prenaša.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Gut Health Gut Health
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja