BioGaia Protectis za imunost z vitaminom D (800IU), 10 žvečljivih tablet
BioGaia Protectis za imunost z vitaminom D (800IU), 10 žvečljivih tablet
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

BioGaia Protectis za imunost z vitaminom D (800IU), 10 žvečljivih tablet

S pomočjo žvečljivih tablet BioGaia Protectis za imunost z vitaminom D boste na enostaven način svojemu telesu zagotovili dobre bakterije in še vitamin D
Cena: 6,92 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Namenza odrasle, za otroke
Primernostza otroke
Vsebujevitamin d
Tip izdelkaprehranska dopolnila, žvečljive tablete

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

S pomočjo žvečljivih tablet BioGaia Protectis za imunost z vitaminom D boste na enostaven način svojemu telesu zagotovili dobre bakterije in še vitamin D.

Lastnosti Protectis za imunost z vitaminom D

  • s klinično raziskavo dokazana učinkovitost in varnost točno določenega seva (z enakim izdelkom, kot ga lahko kupite v lekarni)
  • proizvedeno po načelih dobre proizvodne prakse (GMP)
  • analizni certifikati, ki dokazujejo, da ob koncu roka uporabe število bakterij ustreza deklarirani vrednosti
  • prijeten okus pomaranče
  • primerno za odrasle in otroke

Delovanje BioGaia Protectis za imunost z vitaminom D

Žvečljive tablete BioGaia so okusne probiotične tablete z okusom pomaranče. Vsebujejo L. reuteri Protectis, bakterijski sev, ki se že več milijonov let uspešno prilagaja gostitelju – človeku. To je ena prvih bakterijskih vrst, ki se naravno vzpostavi v mirkobioti dojenčka. Gre za sev bakterij, ki naravno dopolnjujejo črevesno floro. To je tudi eden najbolj raziskanih sevov, saj je bilo narejenih več kot 140 kliničnih študij z približno 15.000 posamezniki iz vseh starostnih skupin. Sev L. reuteri je bil prepoznan kot učinkovit sev pri dopolnjevanju črevesne mikroflore. Dokazano je, da je varen za otroke ter odrasle.

BioGaia Protectis za imunost vsebujejo tudi vitamin D. Vitamin, ki ga večini Slovencev izdatno primanjkuje.  Vitamin D je izjemno pomemben za številne funkcije telesa. Njegova naravna produkcija v telesu pa je predvsem v hladnejših mesecih še dodatno ovirana. Prehranski dodatki z Vitaminom D bodo celostno pripomogli k kakovosti vašega življenja. Vitamin D ima izjemen vpliv ja odpornost imunskega sistema.Vitamin D dodatno prispeva k ohranjanju zdravih kosti, boljšemu delovanju mišic in zdravih zob. Ustrezne ravni vitamina D poskrbijo za ohranjanje naravnih ravni kalcija v krvi in normalni absorpciji kalcija in fosforja. Hkrati ima vitamin D pomembno vlogo v procesu delitve celic. Pri otrocih pa je vitamin D nujno potreben za normalno rast in razvoj kosti.

Izdelki Biogaia

Vsi izdelki BioGaia so proizvedeni po načelih dobre proizvodne prakse. Od leta 1996 do danes je bilo uporabljenih že skoraj milijardo dnevnih odmerkov BioGaia® v več kot 100 državah po vsem svetu.

Vsaka proizvodna serija izdelkov BioGaia je sproščena v promet šele takrat, ko opravijo vse analizne teste in izdajo certifikat, ki potrjuje deklarirano vsebnost v izdelku.

V podjetju Ewopharma, ki je zastopnik za izdelke BioGaia v Sloveniji, dodatno redno preverjajo vsebnost izdelkov pri nedovisnem Inštitut za mlekarstvo in probiotike.

Sestavine

Vsebnost
Ena žvečljiva tableta vsebuje najmanj 100 milijonov L. reuteri Protectis in 20 µg (800 IU) vitamina D3, kar odgovarja 400% PDV za odrasle.

Sestavine:
sredstvo za povečanje prostornine:izomaltoza; sladilo: ksilitol; L. reuteri DSM 17938, palmovo olje, aroma pomaranče, vitamin D3 (holikalciferol), ojačevalec arome: citronska kislina.

Jemanje žvečljivih tablet BioGaia

Priporočen dnevni vnos je 1 žvečljiva tableta dnevno.

Prehransko dopolnilo je primerno za odrasle in otroke od 3. leta naprej.

Ocene in mnenja

Koristni video nasveti

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Flexofytol, 60 mehkih kapsul

19,27 €

Anxemil pasijonka, 42 tablet

13,29 €
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Namenza odrasle, za otroke
Primernostza otroke
Vsebujevitamin d
Tip izdelkaprehranska dopolnila, žvečljive tablete

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.