Biokap prenovljena linija naravnih izdelkov za barvanje in nego las!

Spoštovani obiskovalec/obiskovalka!

Predstaviti vam želimo Biokap kozmetično linijo, ki je bila kot prva v Sloveniji objavljena pri nas na straneh največje spletne lekarne v Sloveniji. Ko so ugotovili, kako kvalitetni izdelki so izdelki Biokap, so sledili šele drugi ponudniki Biokap kozmetike - kar jim seveda ne gre zameriti.

Tokrat vam predstavljamo prenovljeno in razširjeno ponudbo Biokap proizvodov na povezavah spodaj oziroma tukaj: Biokap izdelki >>

Naravno barvanje las in njihova naravna nega je poglaviten vzrok, zakaj se vedno več strank odloča za izdelke Biokap.

Vsi Biokap izdelki so namreč povsem naravni in rastlinskega izvora. Ne vsebujejo delcev živalskega izvora ali dodatnih penilcev (lavril sulfatov) oziroma detergentov, ki bi na sam tretma las zelo slabo vplivali. Naštete snovi so potencialno škodljive za lase in lasišče, v določenih primerih pa celo toksične in kancerogene.
Dolgoročna uporaba takih izdelkov poškoduje lase in lasišče in škodujejo lasnim foliklom.

Biokap linija premore tudi visoko kakovostne barve, ki so močno prekrivne in s katerimi lahko obarvamo tudi sive lase. Izbrati je potrebno le ustrezen odtenek Biokap barve.

Barva Biokap lasem vrne naraven lesk in poudari zdrav videz, ob enem pa lasišče nahrani in revitalizira. Barvanje ni dolgotrajno, traja samo 15 minut.

Komentarji