Biomax Bio-Curcumin kurkuma BCM-95, 30 kapsul

Biomax Bio-Curcumin BCM-95 kapsule je eno najbolje raziskanih in priljubljenih ekstraktov, pridobljenih iz kurkume. Biomax Bio-Curcumin BCM-95 kapsule je eno najbolje raziskanih in priljubljenih ekstraktov, pridobljenih iz kurkume.
455253 19194

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Biomax Bio-Curcumin BCM-95 kapsule je eno najbolje raziskanih in priljubljenih ekstraktov, pridobljenih iz kurkume.

Bio-kurkumin z oznako BCM-95 je eden izmed številnih kurkuminov, ki je izredno dobro raziskan. Njegovo delovanje in njegove lastnosti so podprte s kar 63 študijami, narejenimi na visokem nivoju. Glede tega tipa kurkumina obstaja kar 15 let najrazličnejših svetovno priznanih raziskav na tem področju. 

Biomax Bio-Curcumin je posebej prirejen kurkumin, ki omogoča povečano absorbcijo, posledično večja količina kurkumina zaide v sam krvni obtok, oziroma količinsko kar 7 krat več kurkumina preide v kri. Posledično velja tudi, da je tovrstna aktivirana oblika kurkumina na videz biološko dlje časa aktivna, kar daje prehranskemu dopolnilu Biomax še toliko večjo veljavo. 

Aktivnost tako zaužitrga kurkumina obstaja še 8 ur po samem zaužitju. 

Karakteristike in posebnosti prehranskega dodatka

  • kar 400 mg visoko aktiivnega kurkumina z oznako BCM-95 Bio-Cucurmin v eni kapsuli
  • vrhunska biološka aktivnost, kar 7x višja napram navadnemu kurkuminu
  • visoka biološka aktivnost
  • v krvi ostaja še 8 ur po absorbciji
  • ne vsebuje GSO
  • brez aditivov, brez sladkorja
  • brez konzervansov
  • primerno za vegetariance in vegane

Embalaža je okolju prijazna. Okolja se ne onesnažuje. 

Navodila za uporabo prehranskega dodatka

Odmerite po minimalno 1 kapsulo do maksimalno 3 kapsule na dan. Tako naj odmerjajo predvsem odrasle osebe ter otroci, ki so starejši od 12 let starosti. 

Režim jemanja prehranskega dopolnila:

1-3 dni od pričetka jemanja: 1 kapsula 3x na dan. 

Kasneje lahko jemanje po potrebi priredite, celokupen odmerek pa mzanjšate. 

Priporočamo: Odrasli in otroci nad 12 let: Prve 3 dni jemljite po 1 kapsulo trikrat na dan s hrano; po potrebi vzemite 1 do 3 kapsule dnevno s hrano, po potrebi.

Hranite na sobni temperaturi.

Sestavine prehranskega dopolnila Biomax

BCM-95 Bio-Cucurmin™(Curcuma longa 25:1, ekstrakt korenike [std. na 95 % kurkuminoidov (380 mg)], silika, rastlinska celuloza (kapsula), magnezijev stearat.

Ne vsebuje sladkorja, glutena ali konzervansov ter je brez GSO in alergenov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Namen zdravljenja je dvojen. Prejernali boste zdravila, ki bodo omilila težave, in zdravila, ki bodo zmanjšala vnetje in tako preprečila ali vsaj upočasnila okvare sklepov.

Izbor zdravil, ki jih boste prejemali,je odvisen od tega, kako resna je bolezen in kako je napredovala, ter od vaše starosti in splošnega zdravstvencga stanja.

• Če so težave blage, bodo morda zadoščala že nesteroidna protivnetna zdravila, ki jih imenujejo tudi nesteroidni antirevmatiki.

• Če je potek bolezni težji, boste potrebovali zdravila, ki upočasnjujejo napredovanje bolezni, na primer sulfasalazin ali kiorokin.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Coyne Healthcare Coyne Healthcare
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja