Bionime GM 300 sterilne lancete, 200 lancet

<strong>Bionime GM 300 sterilne lancete so lancete, ki so povsem enostavne za uporabo, primerne so za večino lancirnih naprav. <br></strong> Bionime GM 300 sterilne lancete so lancete, ki so povsem enostavne za uporabo, primerne so za večino lancirnih naprav.
444294 14088

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Bionime GM 300 sterilne lancete so lancete, ki so povsem enostavne za uporabo, primerne so za večino lancirnih naprav.

Izdelek je formuliran tako, da je igla znotraj lancete sterilna. Lancete so tako kvalitetne, da kože ne raztrgajo in nasploh povzročijo zelo malo bolečine.

Izdelek je primeren za uporabo v kombinaciji z Bionime testnim setom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Prepoznamo 150 do 200 barv, vendar ne vsi enako, saj je vsak po svoje nekoliko barvno slep in vidi barvni odtenek po svoje, ko gre za razlikovanje med modro in zeleno ter oranžno in rumeno. Doživljanje barve je predvsem psihična lastnost, kar sodobna alternativa izrablja za zdravljenje z barvami (krornoterapija). Barvni spekter je pravzaprav mavrica, ki zajema snop razpršene svetlobe: vijolična - indigo - modra - zelena - rumena - oranžna - rdeča. Spekter od vijolične do zelene zavzemajo barve, ki sproščajo in pomirjajo, spekter od rumene do rdeče pa barve, ki spodbujajo. Krornoterapevti barvam pripisujejo različne lastnosti:

vijolična: občutek otožnosti in žalosti; indigo: pomiritev, spodbujanje intuicije;

modra: večja notranja odzivnost, zbranost, mir, umetniška izraznost; zelena: pomiritev, potrpežljivost v stiski, upanje, ohranjanje zdravja; rumena: notranja moč in optimizem;

oranžna: umska in telesna dejavnost, spolna sla, optimizem, sprostitev; rdeča: krepi samozaupanje, odpravlja tesnobo in lenobo.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Bionime Bionime
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja