Bionime Rightest GS 550 senzor, 10 kosov

Bionime Rightest GS 550 testni senzorji so veliki testni trakovi z elektrodami iz žlahtnih kovin, ki omogočajo točne in hitre meritve. Bionime Rightest GS 550 testni senzorji so veliki testni trakovi z elektrodami iz žlahtnih kovin, ki omogočajo točne in hitre meritve.
14114 14114

Ocene in mnenja

Opis

Bionime Rightest GS 550 testni senzorji so veliki testni trakovi z elektrodami iz žlahtnih kovin, ki omogočajo točne in hitre meritve.

Izdelek se uporablja izključno z aparatom Bionime. Uporaba na drugih aaratih ne omogoča ustrezne meritve.

Testne senzorje hranite na suhem ter hladnem prostoru. Prekomerno izpostavljanje lističev vlagi lahko pomeni nepravilno meritev ali nemara celo popolno nedelovanje testnih lističev.

Po uporabi testnega lističa le-tega zavzite ter tesno zaprite preostale testne lističe, ki jih boste uporabili za nadaljnja testiranja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Zvoki govora in glasbe imajo tri značilnosti: ritem, harmonijo in melodijo. Prepozna jih že plod v maternici. Že takrat se (bodoči) otrok uči materinščine in melodij, ki jih noseča žena prepeva. Posluša tudi bitje materinega srca in mu enakomerni ritem pomeni varnost. Ker ostanejo ti zapisi v spominskih centrih za vedno, mu tak ritem vedno daje občutek varnosti. To so že od nekdaj vedeli vojskovodje, ki so z ritmom in koračnicami vodili vojake na fronto. Na ritmih temelji tudi rejv parti (angl. rave = divjati, noreti, razsajati) s hrupnimi sintesajzerji, ki naj bi odtujeni mladini ponudil tisto, kar je blizu ritmu materinega srca, tj. občutek varnosti in bližine.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Bionime Bionime
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja