Biopharma krill olje, 60 kapsul

<p>Izdelek vsebuje olje morskih kozic (krilovo olje), ki vsebuje omega-3 (nenasičeni ma&scaron;čobni kislini DHA in EPA), omega-6, omega-7, omega-9 in astaksantin.</p>

Izdelek vsebuje olje morskih kozic (krilovo olje), ki vsebuje omega-3 (nenasičeni maščobni kislini DHA in EPA), omega-6, omega-7, omega-9 in astaksantin.

914011 19281

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Krilovo olje z omega-3, omega-6, omega-7, omega-9 in astaksantinom. 60 kapsul

Izdelek vsebuje olje morskih kozic (krilovo olje), ki vsebuje omega-3 (nenasičeni maščobni kislini DHK in EPK), omega-6, omega-7, omega-9 in  astaksantin.

Klinične študije kažejo, da so omega-3 iz krilovega olja močnejše, ker so omega-3 maščobne kisline vezane na fosfolipide. Astaksantin spada pod tako imenovane keto karotenoide, glavni vir le-tega pa so morske mikro alge.

Vsebnost v dveh kapsulah

EPA - 49 mg
DHA - 17 mg
ostale omega kisline: 31 mg

Odmerjanje:

2-4 kapsule dnevno, prehransko dopolnilo za odrasle osebe

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

V vaji, ki je tretji del delavnice, naj posameznik, ki se je odločil znebiti se nekega vsiljenega vzorca, le-tega predstavi skupini in pojasni, s katerimi gesli in na kakšen način se ga namerava rešiti. Udeležence delavnice pa naj prosi za povratna sporočila, v katerih naj mu posredujejo lastne izkušnje v zvezi z doživljanj em vsiljenega vzorca ter mu pomagajo najti najustreznejše geslo, da bi se vzorca znebil. Geslo si ta posameznik zapiše, izbere nekaj udeležencev, stopi do vsakega od njih, ga nagovori po imenu in pove izbrano geslo. Še bolje bo, da ga ob tem spremlja mentor, ki nagavorjenemu namigne, naj vstane, posameznik pa stopi k njemu, ga prime za roke in nagovori, pogled upre v njegove oči. Ko zaključi z geslom, naj mu skupina zaploska.

Mentor mu čestita in dodatno svetuje, da si geslo napiše na samo lep ilne listke, ki jih obesi po sobi, ga izpove prijateljem, glasno ponavlja pred spanjem in pred zahtevno nalogo. Predvsem pa naj zaupa vase in verjame v moč samoprepričevanja (avtosugestije), Gre torej za nameren obred, ki naj tudi bolj zadržane opogumi, da bi svoj nadležni vzorec izpostavili pred skupino.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Biopharma Biopharma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja