Biopharma Norsk Tran olje polenovke za otroke, 250 mL

<strong>Biopharma Norsk Tran olje polenovke za otroke je tekoče Omega 3 za otroke s kremasto konsistenco.</strong> Biopharma Norsk Tran olje polenovke za otroke je tekoče Omega 3 za otroke s kremasto konsistenco.
946141 10492

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Biopharma Norsk Tran olje polenovke za otroke je tekoče Omega 3 za otroke s kremasto konsistenco, svežega in dobrega okusa. Narejeno z norveške polenovke. Vsebuje esencialne maščobne kisline IDHK in EPK) in tudi vitamine A, D in E. Primerno za otroke od 1. leta dalje.

Norveško polenovkino olje z dodanimi antioksidanti, ki ohranjajo svežino olja.

Vitamin D je nujen za normalno rast, razvoj kosti in močan imunski sistem.

Prednosti Biopharma Norsk Tran olja za otroke

Proizvedene iz norveške polenovke iz Lofotena in Vesteralena. Vsebuje esencialne maščobne kisline (DHA in EPA), in naravno prisotne vitamine A, D in E.

Prisotnost rožmarina, in kurkume. Zaradi tekoče oblike v telo ne vnašamo želatine. Zaradi tekoče oblike olajšano uživanje otrokom. Primerno za otroke od 1 leta dalje.

Odličen okus brez spahovanja. Z molekulsko destilacijo odstranjene nepotrebne snovi, farmacevtska kakovost.

Farmacevtsko preizkušena kakovost in čistost.

Širok spekter Omega-3 maščobnih kislin EPK, DHK in DPK. Izdelek ne vsebuje umetnih okusov, barvil, konzervansav, GSO, GM in dražečih sestavin.

Uporaba: Priporočena dnevna količina: 5 ml dnevno.

Norveška kvaliteta

Norveška je svetovno znana po svoji neokrnjeni in čudoviti pokrajini, veličastnih zasneženih gorah in eksotični arktični regiji spolnočnim soncem in severnim sijem. Vse skupaj spada v svetovno dediščino, v katero štejemo tudi neštete fjorde, obkrožene s spektakularnimi visokimi gorami in osupljivimi ledeniki.

Unikatno, čisto norveško okolje poskrbi za neprekosljivo kakovost rib iz Norveškega morja. Norwegian Omega 3 je znamka vrhunskih izdelkov, ki vsebujejo esence norveške narave.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Biopharma Biopharma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja