x
Vse kategorije
BioSecure šampon, 370 mL
BioSecure šampon, 370 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

BioSecure šampon, 370 mL

Proizvajalec: BioSecure
Bio Secure šampon 2 v 1 vsebuje aloe vero in maslo divjega manga, ki naravno skrbita za lase. Lase je po uporabi lažje razvozlati in oblikovati.
Cena: 8,41 €
Vprašaj nas

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

Izdelki linije BioSecure združujejo farmacevtsko znanje in prednosti ekološke in organske kozmetike:
* Bio Secure šampon 2 v 1 vsebuje aloe vero in maslo divjega manga, ki naravno skrbita za lase.
* Maslo divjega manga hrani lasišče ter ga skupaj z aloe vero neguje. Lase je po uporabi lažje razvozlati in oblikovati.

Učinkovitost:

Šampon je primeren za vse tipe las, tudi za občutljivo lasišče.

Uporaba:

Primeren je za vso družino, tudi otroke od tretjega leta starosti naprej.

Organske prednosti:

10% vseh sestavin je iz ekološkega kmetijstva,
98,3% vseh sestavin naravnega izvora.

Proizvodni proces izdelkov BioSecure ne onesnažuje okolja ter spoštuje človeka in naravo v skladu s certifikatom Ecocert. Embaaža je v skladu z ekološkimi kriteriji, možno jo je reciklirati in je razgradljiva.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Večja, kot mislite. Strokovnjaki pravijo, da ta pogost pojav, ki spremlja diete (znan tudi kot jojo dieta ali kolesarjenje s težo), lahko zaskrbljujoče in celo nevarno spremeni sestavo vašega telesa. Večkratno pridobivanje in izgubljanje telesne teže zmanjšuje količino mišične mase. To zvišuje odstotek telesne maščobe, zmanjšuje skupno porabo kalorij in zmanjšuje sposobnost uravnavanja krvnega sladkorja. Vse to pa vodi k še večjemu pridobivanju telesne teže in s tem povezanim zdravstvenim težavam.

Mišična masa se s starostjo naravno zmanjšuje.

Če pa se v poznejša leta premikate s primanjkljajem zaradi kolesarjenja s težo, ste lahko zato še bolj šibki in bolj nagnjeni k težavam z ravnotežjem. Če pa se vam je odvečna telesna maščoba, ki ste jo pridobili, ustalila okoli pasu, vas bodo bolj ogrožale bolezni srca in diabetes. Raziskovalci so odkrili, da imajo taki ljudje nižje ravni »dobrega« HDL-holesterola.

Če ste sledili modnim načrtom za zmanjševanje teže - od diete z grenivkami do modnih muh z malo ogljikovimi hidrati ali z malo maščobami - morda ne dobivate pomembnih hranilnih snovi, kot so kalcij, beljakovine ali številni vitamini in antioksidanti v sadju, zelenjavi in polnozrnatih žitih.


Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.