BioSecure šampon za barvane lase, 370 mL

Bio Secure šampon varuje, oživlja in krepi barvo las. Namenjen je vsem tipom las, tudi občutljivim. Bio Secure šampon varuje, oživlja in krepi barvo las. Namenjen je vsem tipom las, tudi občutljivim.

CENA PRIHRANKA več kupiš, več prihraniš

Količina Cena
6+ 9,09 €
546828 16025

Ocene in mnenja

Opis

Izdelki linije BioSecure združujejo farmacevtsko znanje in prednosti ekološke in organske kozmetike. Vsi izdelki nosijo Ecocert in Cosmebio oznako, niso testirani na živalih ter so varni in učinkoviti.

Lastnosti:

* Namenjen je vsem tipom las, tudi občutljivim.
* Bio Secure šampon za barvane lase vsebuje karitejevo maslo in obmorski oman (Inula maritima).
* Šampon varuje, oživlja in krepi barvo las.

Učinkovitost:

-primeren za vse vrste las, tudi za zelo občutljivo lasišče

Organske prednosti:
22% vseh sestavin je iz ekološkega kmetijstva,
98,3% vseh sestavin naravnega izvora.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Bodite pozorni na velikost porcij. Večina modnih diet demonizira določene vrste hrane ali preveč poudarja pomembnost druge. Toda nazadnje je pomembna samo telesna teža - oziroma ali uživate preveč kalorij. Zato, namesto da bi se usmerili v to, kaj je na krožniku, se najprej naučite usmerjati na to, koliko je na krožniku. Nadzor nad porcijami je najboljša metoda za zmanjševanje telesne teže. Naučite se jesti malce manj pri vsakem obroku in kilogrami bodo počasi, vendar vztrajno izginjali.

Obnovite izgubljeno mišično maso. Mišice so ključne za dolgo življenje. In če so vas jojo diete oslabile, je vaša obveznost, da znova pridobite moč. Za začetek poskusite naše načrte vadbe v poglavju Gibanje za dobro počutje. Sleherni dan naredite nekaj, da izzovete svoje mišice.

Presenečenje! Naša ekipa zdravnikov je to ocenila kot najslabšo prehranjevalno navado sploh. In imajo prav, uživanje veliko gaziranih sladkih pijač in sadnih napitkov, oslajenih ledenih čajev in drugih sladkih brezalkoholnih pijač vodi k pridobivanju telesne teže, sladkorni bolezni, krhkim kostem in drugim težavam.

Ko so raziskovalci harvardske Šole za javno zdravje preverili prehrano in zdravje več 10.000 žensk, so ugotovili, da je bilo pri tistih, ki so na dan popile vsaj eno oslajeno brezalkoholno pijačo, tveganje za diabetes tipa 2 dvakrat višje kot pri ženskah, ki so brezalkoholne pijače zaužile manj kot enkrat na mesec. Krivec: dodatne kalorije ... in ves tisti sladkor. Zdi se, da je nekaj sto dodatnih tekočih kalorij na dan krivih za znatno zvišanje telesne teže. Ženske, ki so pile brezalkoholne pijače, so v samo

4 letih pridobile več kot 5 kg. Nasprotno pa so ženske, ki so si tešile žejo z vodo, mlekom in neoslajenimi (ali dietnimi) pijačami, pridobile veliko manj teže. V drugi študiji s Finske so imeli ljudje, ki so pili največ oslajenih pijač, za 68 odstotkov višje tveganje za sladkorno bolezen tipa 2.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: BioSecure BioSecure
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja