BioSecure šampon za suhe/mnormalne lase, 370 mL

Bio Secure šampon za suhe lase s karitejevim maslom vlaži in neguje lase. Z izvlečki pšenice šampon bioSecure krepi lase ter jih ščiti pred zunanjimi dejavniki. Bio Secure šampon za suhe lase s karitejevim maslom vlaži in neguje lase. Z izvlečki pšenice šampon bioSecure krepi lase ter jih ščiti pred zunanjimi dejavniki.

CENA PRIHRANKA več kupiš, več prihraniš

Količina Cena
6+ 9,09 €
536237 16024

Ocene in mnenja

Opis

Izdelki linije BioSecure združujejo farmacevtsko znanje in prednosti ekološke in organske kozmetike. Vsi izdelki nosijo Ecocert in Cosmebio oznako, niso testirani na živalih ter so varni in učinkoviti:
* Z izvlečki pšenice šampon bioSecure krepi lase ter jih ščiti pred zunanjimi dejavniki.
* Bio Secure šampon za suhe lase s karitejevim maslom vlaži in neguje lase.

Učinkovitost:

Šampon vrača sijaj suhim ali zelo suhim lasem. Primeren za suhe ali zelo suhe lase in za vso družino. Primerno za vsakodnevno uporabo.

Organske prednosti:

12% vseh sestavin je iz ekološkega kmetijstva,
98,3% vseh sestavin naravnega izvora.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Če se boste začeli zdravo prehranjevati, boste prekinili učinek nihanja teže in če boste svojemu vsakdanu dodali še vadbo za moč, si boste znova povečali mišično maso in spravili presnovo v pravilno ravnovesje. Vse to lahko dosežete v nekaj mesecih.

Očitnejša korist je vitkejše, močnejše in bolj čilo telo - po zaslugi vadbe za moč. S telovadbo boste tudi izboljšali ravnotežje in preprečili padce. Z boljšo prehrano pa boste zmanjšali tveganje za bolezni srca, sladkorno bolezen in prezgodnjo smrt.

Odrecite se modnim dietam. Cas je, da se enkrat za vselej prepričate, da uradne diete ne delujejo. Znanost vedno znova dokazuje, da kratkotrajne diete ali modne muhe za hitro odpravljanje kilogramov niso ne zdrave ne trajne. Uživajte zdravo hrano v zdravih količinah in naravno boste dobili uravnovešeno, primerno težo za svoje telo. Pogovorite se s svojim zdravnikom, kaj je ustrezno za vašo starost in vrsto telesa.

Opustite način prehranjevanja »stradanjepojedine«. Raje načrtujte tri normalno velike obroke na dan in tri majhne prigrizke. Nikoli ne dopustite, da bi bili zelo lačni.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: BioSecure BioSecure
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja