BioSolis mleko za po sončenju, 150 mL

<strong>BioSolis mleko je kakor nalašč za po sončenju - še posebej je primerno za vse tiste osebe z občutljo in nemara na sonce alergično kožo obraza ter telesa. Koža je z nanosom tega učinkovitega sredstva Biosolis učinkovito regenerirana, ohlajena ter povsem pomirjena.<br></strong> BioSolis mleko je kakor nalašč za po sončenju - še posebej je primerno za vse tiste osebe z občutljo in nemara na sonce alergično kožo obraza ter telesa. Koža je z nanosom tega učinkovitega sredstva Biosolis učinkovito regenerirana, ohlajena ter povsem pomirjena.
446963 27648

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Tomaž **** 30. 06. 2015 02:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

BioSolis mleko po sončenju je učinkovita formulacija namenjena regeneraciji vseh poškodb na povšrini kože, ki so posledica nehotene ali pa prekomerne izpostavitve sončnim žarkom.

To se pogosto zgodi v toplih mesecih, ko ne pričakujete, da vas bo "milo sonce" opeklo ali pa na plaži ter v morju, ko se zaščitna krema izpira iz površine kože obraza/telesa.

BioSolis mleko za po sončenju ima pomirjevalno hladilne lastnosti - vsebuje le naravne, koži neškodljive komponente. Formulacijo plemenitijo vlažilne regenerativne komponente skupaj z aloe vero ter kvalitetnim oljem sončnic ter ognjiča.
Uporaba BioSolis mleka po sončenju
BioSolis visoko zaščitni faktor je najboljša izbira pri zaščiti pred soncem. Če sončne zaščite ne upoštevate dosledno pa je potrebno čimprej regenerirati poškodbe, ki jih povzroči neustrezna zaščita ter morebitna prekomerna izpostavljenost sončnim žarkom.

Prvi odziv kože je rdečica, ki predstavlja pomemben alarm, da je potrebno kožo zaščititi z novim nanosom visoko zaščitne kreme.

Po sončenju nanesite mleko v radodarnem nanosu, izdelek rahlo vmasirajte v površino kože telesa.

Izogibajte se stiku z očmi. Mleko je primeren le za zunanjo uporabo.
Sestavine BioSolis mleka
gel aloe vere, karitejevo maslo, arganovo negovalno olje, propandiol dikaprilat, arahidil alkohol, propandiol, olje mareličnih pečk, ksantanski gumi, natrijev hidroksid, voda, ekstrakt navadnega oranžnega korenčka, behenil alkohol, ekstrakt navadnega ognjiča...

99% vseh sestavin je naravnih, 25,70% vseh sestavin pa ekološko pridelanih.
Splošno o izdelkih BioSolis
Izdelki BioSolis so proizvedeni iz vrhunskih ekološko certificiranih sestavin, ki kožo zaščitijo pred UVA ter UVB žarki, po drugi strani pa ne povzročajo na koži neprijetnih iritacij.

Izdelki BioSolis so ekološki po naravi, zaradi tega pa niso nič manj učinkoviti pri zaščiti ter preventivi. Izdelki za sončenje so narejeni v skladu z evropskimi smernicami predpiranimi za izdelke namenjene sončni zaščiti. Tako izdelki ne vsebujejo nanodelcev ter ob nanosu ne puščajo sledi UV filtrov, ki se ne bi vpili v kožno površino.

Kozmetika BioSolis je certificirana kozmetična linija, saj ustreza strogemu ECOCERT standardu.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pro-Vera Pro-Vera
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja