BioSolis olje za zaščito pred soncem z ZF 20,100 mL

<strong>BioSolis olje za zaščito je intenzivna nega namenjena zaščiti kože ter las in lasišča pred delovanjem UVA ter UVB žarkov.</strong> BioSolis olje za zaščito je intenzivna nega namenjena zaščiti kože ter las in lasišča pred delovanjem UVA ter UVB žarkov.
522058 27644

Ocene in mnenja

Opis

Ustrezna zaščita vitalnih delov v obliki olja je nekaj novega. Sicer samo olje ne nudi visoke zaščite - le-ta je le z zaščitnim faktorjem 6 in ga je potrebno pogosteje obnavljati.

BioSolis olje za zaščito pred soncem velja za vrhunski zaščitni proizvod, saj je narejen iz ekoloških ceritficiranih sestavin, ki kožo učinkovito ščitijo pred UVA ter UVB žarki, ki so povzročitelji nastanka radikalov in posledično staranja.

Kozmetični izdelek BioSolis olje je narejen v skladu z ECOCERT certifikatom ter v skladu z vsemi Eu smernicami za proizvodnji izdelkov namenjenim zaščiti pred UV obsevajem.

Sestavine BioSolis olja

sezamovo olje, jojobino olje, arganovo visoko kvalitetno olje, vitamin E (tokoferol), dikaprilil karbonat, olje karanje dodatek parfumskega sredstva...

Uporaba BioSolis olja

Olje nežno nanesite na vse želejne predele telesa ter obraza, ki jih nameravate izpostaviti sončnemu obsevanju. Olje nežno vmasirajte ter zaradi nižjega zaščitnega faktorja poskrbite, da oljni nanos redno obnavljate.

To storite še posebej ob kopanju, intenzivnemu potenju ter brisanju z brisačo.

Splošno o izdelkih BioSolis

Izdelek ne povzroča iritacij, vaša koža ga bo dobro sprejela.

Izdelki BioSolis so ekološki po naravi, zaradi tega pa niso nič manj učinkoviti pri zaščiti ter preventivi.

Kozmetika BioSolis je certificirana kozmetična linija, saj ustreza strogemu ECOCERT standardu.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Sonce in njegove sence!

Sonce je vir življenja, organizmu koristi, ker: • omogoča nastajanje vitamina D, ki krepi kosti, mišice in imunski sitem ter varuje pred nekaterimi vrstami raka, • pomaga pri kožnih težavah,...

Preberi več...

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Pro-Vera Pro-Vera
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja