Biostatine, 60 tablet ali 2+1 PAKET
Biostatine, 60 tablet ali 2+1 PAKET
Oceni izdelek in zasluži
4.0 4

Biostatine, 60 tablet ali 2+1 PAKET

Biostatine vsebuje rastlinske sterole, fermentiran rdeči riž, suhi ekstrakt listov artičoke, riboflavin, tiamin ali B1 vitamin.
Cena: 16,99 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Namendelovanje srca, nižanje holesterola
Vsebujeartičoka

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Biostatine velja za napreden ter uveljavljen prehranski dodatek.

Biostatine vsebuje rastlinske sterole, fermentiran rdeči riž, suhi ekstrakt listov artičoke, riboflavin, tiamin ali B1 vitamin.

Deluje intenzivno in sicer:

  • Rastlinski steroli so snovi, ki prispevajo k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi
  • Artičoka in njene aktivne sestavine prispevajo k vzdrževanju normalnega nivoja maščob v krvi
  • Tiamin ima vlogo pri delovanju srca.
  • Riboflavin ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Biostatine izkorišča sinergično delovanje treh naravnih sestavin: artičoke (Cynara scolymus), bioflavonoidov in nerafiniranega riža (Oryza sativa) v prahu. Prav sinergično delovanje 3 učinkovin, omogoča, da v kratkem času (6-8 tednov redne uporabe) ter brez nezaželenih učinkov korigiramo vrednosti holesterola v krvi na želene vrednosti.

Sestavine Biostatine

Rastlinski steroli - imajo pozitiven učinek na nivo holesterola v krvi.

Artičoka in bioflavonoidi

Standardiziran izvleček artičoke ter bioflavonoidi iz citrusov.

Fermentiran rdeči riž
Fermentiran rdeči riž vsebuje proste rastlinske sterole.

Uporaba prehranskega dodatka

Svetujemo jemanje dveh tablet dnevno, eno tableto takoj po kosilu in eno tableto po večerji, z veliko vode. Priporočena je redna uporaba 6-8 tednov brez prekinitve, nakar se priporoča kontrolna vrednost

Tabela sestavin prehranskega dodatka

2 tableti vsebujeta:

0,8 gramov rastlinskih sterolov

4,26 g fermentiran rdeči riž

od tega monakolin 2,9 mg

1,18 g suhi izvleček listov artičoke

od tega cinarin 0,5 mg

12 mg hesperidin

0,21 mg riboflavin ali vitamin B2, kar ustreza RDA vrednosti 15 %

0,17 mg tiamin ali vitamin B1, kar ustreza RDA vrednosti 15,5 %

Opozorilo

Izdelek ni primeren za nosečnice in doječe matere ter osebe, ki se zdravijo z zdravili za zmanjšanje količine maščob v krvi.

Biostatine ni primeren za nosečnice in doječe matere ter osebe, ki se zdravijo z zdravili za zmanjšanje količine mošcob v krvi. Izdelek naj ne uživajo osebe, ki so alegične na lupinarje ali preobčutljive na eno ali vec sestavin.

Pakiranje

60 tablet. Vsebina zadošča za en mesec.

Iz narave z znanostjo

Pharmalife proizvodi temeljijo na dolgoletni tradiciji in receptih naših babic. Uporabljamo izključno preverjene in z znanstvenimi dokazi podprte naravne učinkovine. Rastlinski izvlečki so s točno določeno ekstrakcijsko metodo standardizirani, kar zagotavlja najvišjo kakovost in točno določeno vsebnost aktivne učinkovine. V končne izdelke so preliti s pomočjo najmodernejše tehnologije in sodobnih spoznanj s področja fitoterapije. Visoko terapevtsko kakovost in učinkovitost zagotavljamo z rednimi raziskavami strokovnjakov (farmacevtov, kemikov, zdravnikov), ki jih izvajajo skrbno izbrani proizvajalci. Za izvedbo farmakoloških in klinicnih študij se povezujejo z najuglednejšimi nacionalnimi ustanovami (Univerza v Messini, Center za naravno medicino bolnišnice v Empoliju, univerzitetni centri v Italiji), ki delujejo na podrocju fitoterapije. Strokovne raziskave so redno objavljene v priznanih farmacevtskih strokovnih revijah. Naši izdelki so na voljo v vec kot 50 državah sveta in lajšajo težave milijonom uporabnikov po vsem svetu

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

  Super svetovalec za konkretni izdelek.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Ocene in mnenja

MOJCA; | 28. 07. 2017 09:03
Badovinčeva ulica 2, 3270 Laško
Povišan holesterol (HOL) so mi "odkrili" marca 2014 v vrednosti 7,4. Vse do zdaj ga nisem uspela znižati niti za desetinko enote, kljub precej strogim dieti, ki je takrat trajala 3 mesece, sem za imeli junija 2014 že 7,6 HOL. Zdravnica mi je predpisala tablete, ki naj bi jih jamala do konca življenja, če ne bi bilo kakšnih stranskih učinkov. Ko sem prebrala navodilo za uporabo teh tablet, sem se odločila, da se jaz tega ne grem, saj je bilo stranskih učinkov preveč ...
S pomočjo izdelka BIOSTATINE MED sem si uspela znižati vrednost holesterola iz 7,9, kolikor so mi namerili 10. 6. 2017,  na 6,7 (21. 7. 2017) brez karšnih koli stranskih učinkov. Nisem se držala neke drastične diete, nekoliko sem omejila sem uživanje svinjskega mesa in belega kruha, vseeno pa se ne morem upreti svinjskemu mesu z žara ali okusni pici. Izboljšale so se mi tudi vrednosti LDL in HDL holesterola ter trigliceridov, tako da bom nadaljevala z uporabo izdelka Biostatine med do želenih vrednosti. Toplo priporočam vsem, ki imate podobne težave.
Mojca; | 16. 04. 2019 16:16
Svibno 1, Radeče 1433
Navaden Statin (tega predpišejo "zdravniki") ima absolutno preveč stranskih učinkov,zato sem se odločila za Biostatine med. Ta tega nima. Prav zaradi tega sem se odločila zanj. Z njim sem komaj začela. bolj mu zaupam kot navadnemu. priporočam vsem,
MANICA; | 17. 02. 2021 10:42
Odlična alternativa zdravilom na recept
Biostatine pri Moji lekarni že nekaj mesecev naročam za mamo, ki ima nekoliko povišan holesterol in je posledično jemala predpisana zdravila na recept (tablete Sorvasta). Ker pa je že dolgo časa brala in se s prijateljicami pogovarjala o stranskih učinkih teh zdravil, se je pred približno enim letom končno odločila in pričela z naravnejšo varianto. Res je, da mora poseči v svoj žep, a občutek, da svojemu telesu ne delaš toliko škode, je dober. V kratkem bo učinek testirala tudi v laboratoriju, takrat poročam o rezultatu.
Vera; | 13. 04. 2021 15:29
holesterol!
Imela sem povišan holesterol, kar nekaj časa, in se je zdravnica odločila, da mi napiše tablete (prej sem imela druge, drugače pa Rustavo) za zmanjšanje holesterola pojavljale so se težave, predvsem močni krči v nogah, in sem tudi opozorila zdravnico, ki pa mi je napisale nove tablete in težave so se začele stopnjevati, da sama nisem več obvladovala nočnih krčev. Lani sem prenehala na svojo odgovornost jemati zdravila in bilo je v redu, brez krčev. Ko pa sem dala kri je seveda bil povišan holesterol, čeprav sem že naročila Biostatin (3 tedne). Letos  (januar 2021) se mi je holesterol znižal iz 7,2 na 6,2 (jemanje Biostatina 4 mesece), zopet imam kontrolo septembra. Ker redno jemljem Biostatin  upam da bo rezultat zadovoljiv. Veliko se gibljem predvsem hodim od 5 do 7 km na dan. Sem brez kakšnih koli težav.

Koristni video nasveti

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Namendelovanje srca, nižanje holesterola
Vsebujeartičoka

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.