Biostile Renewal Flora, 60 kapsul

<p>Biostile Renewal Flora je prehransko dopolnilo, ki vsebuje me&scaron;anico dveh pomembnih sestavin: prebiotike in mikroorganizme.</p>

Biostile Renewal Flora je prehransko dopolnilo, ki vsebuje mešanico dveh pomembnih sestavin: prebiotike in mikroorganizme.

25772 25772

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Biostile Renewal Flora je prehransko dopolnilo, ki vsebuje mešanico dveh pomembnih sestavin za normalno delovanje prebavnega trakta: prebiotike in mikroorganizme.

Bakterijski svet v našem prebavnem sistemu je izrednega pomena pri učinkovitem delovanju in se v velikih količinah nahajajo v prebavni cevi. Svojo pozitivno vlogo v prebavnem sistemu imajo bakterijska kolonije šele takrat, ko so v prebavni cevi prisotni v dovolj velikem številu.

Prebiotik je prehrana mikroorganizmov in je za njihovo preživetje ključnega pomena. Zdrava ter raznolika črevesna flora pripomore k splošnemu počutju človeškega organizma. Uživanje mikroorganizmov vsakodnovno privede do dopolnjevanja črevesne flore in posledično k regulaciji.

Navodila za uporabo Biostile Renewal Flora

Vzemite po 1 kapsulo Biostile Renewal Flora do 2 krat na dan.
Eno kapsulo pol ure pred zajtrkom in eno kapsulo pol ure pred večerjo z obilo vode

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Biyovis Biyovis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede