Biotik B-kompleks VONpharma, 10 vegetarijanskih kapsul

Biotik B-kompleks VONpharma je inovativno prehransko dopolnilo - prva samopomoč v primeru antibiotične terapije in drugih težav. Biotik B-kompleks VONpharma je inovativno prehransko dopolnilo - prva samopomoč v primeru antibiotične terapije in drugih težav.
19181 19181

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Biotik B-kompleks VONpharma je inovativno prehransko dopolnilo - prva samopomoč v primeru antibiotične terapije in drugih težav.

Biotik B-kompleks je inovativna formulacija, primerna kot podporna terapija pri jemanju antibiotikov. 

Učinek antibiotikov!

Antibiotične terapije so pogosto nujne, vsekakor pa v organizmu puščajo precejšnjo praznino. Poleg tega, da vplivajo na bakterisjke kulture v organizmu same, žal pogosto negativno vplivajo tudi na bakterijske kulture, od katerih smo odvisni. 

Človeški sistem deluje sinergistično z mikroorganizmi prebavnega trakta - le teh je kar 1 kilogram ali še celo več, zmanjšanje količine bakterijskih kultur, ki človeku pomaga pri prebavi pa vodi v številne zaplete, ki imajo za posledico neredno prebavo in druge zaplete. 

Namen jemanja

  • dodajanje bakterijskih kultur
  • regeneracija
  • vzdrževanje flore prebavnega trakta
  •  sinergistično delovanje in vpliv vitaminov B kompleksa
  •  ...

Namen izdelka je optimalno nadomeščanje prebavne flore - dodajanje mikoroorganizmov v času jemanja antibiotikov je ključnega pomena za optimalno počutje. 

Prebiotik krepi delovanje mikroorganizmov - saj je le-ta prehrana tovrstnim mikroorganizmom. Kot zelo pogosto uporabljajn prebiotik se uporablja inulin. 

Vitamini B kompleksa - le-ti delujejo sinergistično v kombinaciji z mikroorganizmi. Mikroorganizmi namreč iz nekaterih hranil proizvajajo vitamine B kompleksa. Dodatek B kompleksnih vitaminov vodi do izrazito izboljšanega in kvalitetnejšega prehranskega dopolnila. 

Odmerjanje prehranskega dodatka Biotik B-kompleks VONpharma

Reden dnevni odmerek znaša: 1 kapsula

Kapsulo pričnite jemati v primeru jemanja antibiotikov - da pa bni bilo delovanje izdelka kar se da optimalno je smiselno jemati izdelek do cca. 3 ure ločeno od jemanja antibiotika. 

1 kapsula vsebuje sledeče komponente:

(LA85) Lactobacillus acidophilus

4 milijarde cfu*

(LRa05) Lactobacillus rhamnosus

2,5 milijarde cfu*

(ST81) Streptococcus thermophilus

2,5 milijarde cfu*

(BL21) Bifidobacterium longum

1 milijarda cfu*

Inulin

50 mg

Niacin (vitamin B3, nikotinamid)

5 mg

Vitamin B1 (tiamin hidroklorid)

1,5 mg

Vitamin B2 (riboflavin)

1,5 mg

Vitamin B6 (piridoksinijev klorid)

1,5 mg

Vitamin B12 (cianokobalamin)

1,6 μg

*enota za tvorbo kolonije cfu
**zajamčena količina do poteka roka trajanja

Sestavine prehranskega dodatka

Mikrobiotični organizmi, inulin, riževa moka, nikotinamid, tiamin hidrooksid, riboflavin, piridoksinijev klorid, cianokobalamin, mikrokristalna celuloza, sredstva proti strjevanju (magnezijev stearat in silicijev dioksid), sredstvo za geliranje (hipromeloza), barvilo (titanov dioksid). Izdelek lahko vsebuje sledi mleka.

Izdelek ne vsebuje laktoze, soli, glutena, umetnih barvil, okusov in konzervansov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

KAKŠNI SO SIMPTOMI?

Poleg simptomov, ki jih povzroča osnovno rakavo obolenje, se v prisotnosti kostnih zasevkov lahko pojavijo se:

• kljuvajoca bolečina v kosteh, ki se ponoči okrepi,

• otekanje prizadetega dela,

• bolečina ob dotiku prizadetega dela,

• pogostejsi zlomi prizadetih kosti že ob delovanju manjše sile.

KAJ BO STORIL ZDRAVNIK?

Če imate že znano rakava obolenje, bodo v določenih primerih opravili še rentgensko slikanje kosti ali scintigrafijo kosti, ki bo pokazala, ali se je rakavo obolenje razširilo na kosti. Če imate dokazane kostne zasevke, mesto primarnega, osnovnega rakavega obolenja pa ni znano, bodo potrebne dodatne preiskave, s katerimi bodo skušali najti izvorno mesto bolezni. Pri ženskah v ta namen lahko med drugim napravijo mamografijo.

Poleg zdravljenja osnovnega rakavega obolenja je potrebno tudi lajšanje bolečine, ki jih povzročajo kostni zasevki. Prizadeti del kosti lahko obsevajo, po potrebi uvedejo tudi kemoterapijo ali hormonsko zdravljenje, odvisno od tipa osnovnega tumorja.

Napoved poteka bolezni pri bolnikih s kostnimi zasevki je odvisna od oblike osnovnega rakavega obolenja. Kostni zasevki so večinoma slab napovedni znak, z zdravljenjem predvsem lajšajo bolečine.


Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: VONpharma VONpharma
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov