Biyovis Magnemax, 60 kapsul

Biyovis Magnemax je prehransko dopolnilo, ki napolne vaše telo z magnezijem. Biyovis Magnemax je prehransko dopolnilo, ki napolne vaše telo z magnezijem.
25775 25775

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Biyovis Magnemax je prehransko dopolnilo, ki napolne vaše telo z magnezijem.

Nadomeščanje magnezijevih ionov v telesu je učinkovita pomoč pri težavah z mišicami, živci ter splošnim pomankanjem mineralnih snovi. Pomanjkanje magnezija še posebej občuti srce, saj njegovo delovanje temelji na zadostnem vnosu magnezijevih ionov v telo.

Izdelek Biyovis Magnemax naj uporabljajo predvsem športniki, tiste osebe, ki intenzivno in veliko delajo ter pacienti, ki se zdravijo z diuretičnimi zdravili. Biyovis Magnemax prehransko dopolnilo ne vsebuje samo magnezijevih ionov pač pa tudi druge močne antioksidativne snovi.

Prednosti Biyovis Magnemax kapsul

- oskrbi vaše telo s potrebno količino magnezija.
- magnezij pomaga mišicam, da pravilno delujejo.

Navodila za uporabo dopolnila Biyovis Magnemax

Vzemite po dve kapsuli na dan pred zajtrkom in večerjo - to je tudi priporočena dnevna doza prehranskega dodatka. Dodatek ni priporočljiv za otroke.

Opozorilo!
Izdelek ni nadomestilo za uravnoteženo raznoliko prehrano in zdrav način življenja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Biyovis Biyovis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja