Blistex Daily Lip Conditioner balzam za ustnice ZF 15, 7 g

Blistex Daily Lip Conditioner nudi vašim ustnicam popolno nego in zaščito. Dnevno oskrbuje ustnice v vseh klimatskih razmerah. Blistex Daily Lip Conditioner nudi vašim ustnicam popolno nego in zaščito. Dnevno oskrbuje ustnice v vseh klimatskih razmerah.
349088 18818

Ocene in mnenja

Opis

•    Učinkovita zaščita in vlaga za negovane ustnice
•    Obogaten  z oljem olive in oljem grozdnih pešk
•    Nega s kakavovim maslom, Aloe Vero in Vitaminom E

Blistex Daily Lip Conditioner vsebuje vlažilne sestavine, vitamin E in sredstva za zaščito, ki zagotavljajo dnevno nego za ustnice. Učinkovita formula vključuje oljčno olje in olje grozdnih pešk, ki na naraven način navlaži in zmehča ustnice.

•    Olivno olje je močan antioksidant, ki z vsebnostjo vitamina E varuje kožo pred prostimi radikali.
•    Olje grozdnih pešk naravno pomirja, obnavlja in mehča ustnice.

Uporaba: 

Balzam lahko uporabljate po potrebi oz. če ste izpostavljeni soncu, vetru in mrazu. Pri dolgotrajnem izpostavljanju uporabite balzam večkrat na dan.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

KAKO JO ODKRIJEMO?

• Ob sumu na okužbo sečil vas bo zdravnik napotil na preiskavo urina (levo). V primeru znakov okužbe sečil bo urin poslal tudi na mikrobiološko preiskavo, ki omogoča določitev bakterije, ki jc povzročila okužbo.

• S krvnimi preiskavami lahko ocenimo delovanje ledvic. Anatomske posebnosti, okvaro ledvic ali prisotnost ledvičnih kamnov ugotavljamo s slikovnimi preiskavami, kot so ultrazvočni pregled sečil, Cf ali posebno rentgensko slikanje sečil (intravenska urografija).

KAKO JO ZDRAVIMO?

• Okužbo ledvic oziroma pielonefritis zdravimo z antibiotiki, s katerimi dosežemo izboljšanje že v enem do dveh dneh, Antibiotike moramo vedno jemati priporočeno število dni, s čimer preprečujemo razvoj odpornih bakterij.

• Po končanem zdravljenju lahko preiskavo urina ponovimo zaradi ocene uspešnosti zdravljenja, Kadar gre za hujšo okužbo, bolnik potrebuje obravnavo v bolnišnici, kjer prejema infuzije tekočin in antibiotika.

• Kadar se pielonefritis ponavlja, je včasih smiselno preventivno zdravljenje z nizkim odmerkom antibiotika, ki traja od šest mesecev do dve leti, Včasih je potrebno tudi zdravljenje stanj, ki povzročajo ponavljajoče se okužbe.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Blistex Blistex
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja