Blistex malina limona balzam za ustnice z aromo, 4.25 g

Blistex Raspberry Lemonade Blast ustnice vlaži, ščiti in osveži s čudovito mešanico sadja. Blistex Raspberry Lemonade Blast ustnice vlaži, ščiti in osveži s čudovito mešanico sadja.
542890 18819

Ocene in mnenja

Opis

Okusna mešanica sadja
Udobje in zaščita
Vlaži izsušene ustnice
Svežina in vlaga

Blistex Raspberry Lemonade Blast ustnice vlaži, ščiti in osveži s čudovito mešanico sadja.

•    Obogaten z antioksidanti, vitaminom C in E intenzivno navlaži ustnice.Lahek in gladek nanos omogoča ustnicam občutek navlaženosti in zaščite.
•    Kombinacija slastnih malin in sladke limonade pričarata eksplozijo
mešanega sadnega okusa, ki učinkuje.
•    Zaščitni faktor SPF 15 ščiti pred škodljivimi vplivi UVB žarkov

Uporaba: 

Balzam lahko uporabljate po potrebi oz. če ste izpostavljeni soncu, vetru in mrazu. Pri dolgotrajnem izpostavljanju uporabite balzam večkrat na dan.

Sestavine:

vsebuje Oxybenzone

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

KAJ LAHKO PRIČAKUJEMO?

V večini primerovje zdravljenje pravočasno in učinkovito, tako rla bolnik nima trajnih posledic. Ponavljajoče se okužbe sečil pa lahko vodijo v brazgotinjenje ledvičnega tkiva in nepopravljivo okvaro ledvic.

VNETJA DROBNIH LEDVIČNIH FILTRIRNIH ENOT, GLOMERULOV, SO REDKA. RAZVIJEJO SE LAHKO NENADOMA (AKUTNA VNETJA) ALI PA POČASI NAPREDUJEJO DLJE ČASA (KRONIČNA VNETJA).

KAJ GA POVZROČA?

Akutni glomerulonefritis se lahko pojavi kot zaplet ob nekaterih infekcijskih boleznih. Protitelesa, ki jih telo tvori v boju proti okužbi, lahko začno uničevati ledvična telesca (glornerule ), kar povzroča vnetje in okvaro. Najpogostejši vzrok, predvsem pri otrocih, je akutno streptokokno vnetje žrela. Kronični glomerulonefi'itis pa se pojavlja ob avtoimunskih obolenjih, kot je sistemski lupus eritematozus.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Blistex Blistex
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja