Blue cap kopel gel, 400 mL

Blue Cap kopel in gel je 2v1 izdelek, saj nudi tako prijetno kopel ob enem pa je primeren tudi za učinkovito ter neinvazivno čiščenje kože telesa. Blue Cap kopel in gel je 2v1 izdelek, saj nudi tako prijetno kopel ob enem pa je primeren tudi za učinkovito ter neinvazivno čiščenje kože telesa.
566551 1990

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 2
Ocena izdelka:
Vasiljka **** 18. 04. 2018 18:35
Ma ni boljšega izdelka, komplementaren celotni Blue cap liniji:) Preberi več
Tomaž **** 29. 09. 2014 11:59
hudobro :) Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Blue Cap kopel in gel je 2v1 izdelek, saj nudi tako prijetno kopel ob enem pa je primeren tudi za učinkovito ter neinvazivno čiščenje kože telesa.

Ker Blue Cap kopel gel vsebuje številne negovalne komponente je kozmetičen izdelek namejen tudi za vse tiste osebe, ki se po večji površini telesa oboleli in imajo številne dermalne težave.

Izdelek velja kot podporna terapija vsem, ki se soočajo s prekomernim luščenjem kože, dermmatitičnimi težavami vseh vrst in podobnimi kožnimi zapleti.

Kdo lahko uporablja Blue Cap kopel/gel?

Blue Cap kopel gel lahko uporabljajo tudi ljudje z najrazličnejšimi kožnimi težavami (uporabljajo ga lahko tudi atopiki) ter vsi ki imajo težave z luskavico ter trpijo za najrazličnejšimi kožnimi boleznimi in še bi lahko naštevali. Izdelek ne nanašajte na poškodovano kožo obraza in telesa

Blue Cap  kopel & gel za tuširanje je namenjen, da

- navlaži kožo in ji povrne prožnost in mehkobo,
- dnevno neguje kožo pri najrazličnejših stanjih kože, ki so posledica prekomernega luščenja telesnih celic
- regenerira kožo obraza ter pripomore k pr procesu pomirjanja nastanka rdečino in morebitnega srbenja.

Uporaba Blue Cap kopel gela

Blue Cap kopel gel uporabite za dnevno nego pri tuširanju in kopanju. Gel nanesite na navlaženo kožo telesa, ga dodobra spenite ter izmijte s površine telesa. Gel lahko uporabljate tudi na nežni otroški koži. Ker kozmetičen izdelek vsebuje dermalne negovalne komponente je izdelek kakor nalašč za kožo, ki je občutljiva, po kopanju pa ponavadi prekomerno izsušena.

Blue Cap kopel & gel za tuširanje vsebuje:

Izdelki Blue Cap vsebujejo inovativno formulo cinkovega piritiona, ki stabilizira encime in obnavlja celične membrane. Tehnološki proces aktivacije molekule postavi molekulo cinkovega piritiona na mejo sposobnosti.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Ajurveda

Preusmeritev življenjskega sloga večinoma pokaže svoje delovanje po nekaj mesecih. Blage ajurvedske metode so komaj kaj obetavne, če življenje bolnika ni postavljeno v ravnotežje. Nezdravo prehranjevanje, stres v službi in vsakdanjiku lahko delovanje terapije ovirajo ali celo prekinejo.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Blue Cap Blue Cap
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja