Blue cap šampon, 150 mL

<strong>Uporablja se predvsem za nego suhe, razpokane kože - pripomore predvsem k procesu pomirjanja eksfoliacije.</strong> Uporablja se predvsem za nego suhe, razpokane kože - pripomore predvsem k procesu pomirjanja eksfoliacije.
2022-01-18 18,33 €
258849 1993

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Ana **** 15. 11. 2019 11:46
Vsi izdelki Blue Cap mi pomagaja pri mojih težavah z seboroičnim dermatitisom. Kremo si nanesem na l... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Blue cap šampon priporočamo  za nego kože s pojavom kožnih nevšečnosti ter kože, kjer prekomerno vidno odpadajo kožne celice. Šampon uporabite preventivno, predvsem pa je izdelek priporočen v primeru občutka srbečice, prekomernega nastajanja prhljaja ter luskastih slojev na lasišču.
Uporabite venomer ko želite za svojo kožo ter lasišče narediti kar se da največ ter umiriti neželene kožne težave. Lasje so z uporabo tega šampona vidno razmaščeni, očiščeni - njihovo maščenje pa je tudi v bodoče bolje regulirano.

Pred umivanjem lasišča v kolikor so kožne ter druge dermatološke težave lasišča izrazite uporabite Blue cap sprej. Blue cap sprej uporabite pred umivanjem las in lasišča s tem učinkovitim šamponom.

Izdelek velja kot podporna terapija vsem, ki se soočajo s prekomernim luščenjem kože, dermatitičnimi težavami vseh vrst in podobnimi kožnimi zapleti.

BLUE CAP  šampon 150 ml vsebuje

Sodium Laureth Sulfate, Water, Cocamidopropyl Betaine, Zinc Pyrithione (1%), Propylene Glycol, PEG-55, Propylene Glycol Oleate, Sodium Chloride, Dimethicone, Copolyol, Glycol Stearate, Cocamide MEA, Disodium EDTA, Alcohol.

Navodilo za uporabo

Šampon nanesite na mokre lase. Izperite in nato ponovno nanesite. Pustite delovati 5 minut in nato dobro izperite. Prva dva tedna uporabite Blue cap šampon 3-4 krat tedensko. Terapijo ponovite, ko je to potrebno.

Opozorila ob uporabi Blue cap šampona

Preprečiti stik z očmi. Pri stiku z očmi: temeljito izpirati z veliko vode. Hraniti izven dosega otrok. Pri zaužitju: nemudoma poiščite medicinsko pomoč ali takoj pokličite center za zastrupitve.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Ajurveda

Iskanje terapevtov
Resni terapevti naj bi pripadali strokovni stroki (Nemčija), ki zagotavlja kakovostno zagotovitev pri izobraževanju in zdravljenju. V Avstriji krovna organizacija tamkajšnjih zdravnikov za celotno medicino na Dunaju nudi informacije o specialno izobraženih zdravnikih. V Nemčiji to ponujajo kot informacije za bolnike za naravno zdravilstvo v Berlinu. Neresni terapevti so tisti, ki zdravljenje obljubljajo za vsak primer obolenja.

Pri izbiri primernega terapevta pomaga »seznam«, da se lahko loči med resnimi in neresnimi terapevti.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Blue Cap Blue Cap
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja