BrainBiome Almadea inovativna formula, 30 kapsul

Z mlečnokislinskimi bakterijami in izvlečkom žafrana v prehranskem dopolnili BrainBiome boste dosegli popolno ravnovesje v telesu. Z mlečnokislinskimi bakterijami in izvlečkom žafrana v prehranskem dopolnili BrainBiome boste dosegli popolno ravnovesje v telesu.
20606 20606

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Z mlečnokislinskimi bakterijami in izvlečkom žafrana v prehranskem dopolnili BrainBiome boste dosegli popolno ravnovesje v telesu.

Prednosti in lastnosti BrainBiom

  • inovativna sestava
  • klinično testirano
  • naravni izdelek
  • ne vsebuje glutena, laktoze, soje jajc
  • brez gensko spremenjenih organizmov
  • slovenski proizvod

Delovanje in aktivne sestavine prehranskega dopolnila BrainBiom

BrainBiome je bogato z cerebiomi, kombinacijo mlečnokislinskih bakterij Lactobacillus helveticus Rosell-52 in Bifidobacterium longum Rosell-175 ter ekstraktom žafrana. Kombinacija dveh najbolj raziskanih dobrih mlečnokislinskih bakterij sta v prehranskem dopolnilu BrainBiome in imata številne pozitivne učinke na človeški organizem.

Bakterijske kulture

Ta mešanica mlečnokislinskih bakterij pride v črevesje na mesto delovanja popolnoma nepoškodovano. 1 kapsula BrainBiome vsebuje 3x109 dobrih bakterij.

Mlečnokislinske bakterije so lahko dobre in pozitivno vplivajo na naše telo.

Naloga dobrih mlečnokislinskih bakterij je, da pomagajo pri razgradnji hrane in pridobivanju hranil ter s svojo prisotnostjo skrbijo za ustrezno ravnotežje vseh bakterijskih kultur. Le uravnoteženost bakterijskih kultur v našem prebavnem traktu omogoča dobro počutje in sožitje bakterij in človeka. 

Ravnovesje v črevesju zlahka podremo z našim načinom življenja, predvsem je kritičen stres, ki ga vsakodnevno doživljamo in slabe prehranjevalne navade.

Obstajajo pa tudi drugi razlogi za porušeno ravnovesje v črevesju kot so okužbe z virusi in bakterijami, redno uživanje antibiotikov ali zmanjšana zmožnost obnove črevesne mikroflore pri starejših.

Ko zaznamo prve simptome porušenega ravnovesja (slabše počutje, upočasnjena prebava, zaprtje, napenjanje, driska) moramo hitro ukrepati. 

Učinek žafrana

Pravi žafran se je že v tradicionalni perzijski medicini uporabljal kot sredstvo za lajšanje težjih čustvenih stanj (On Hold Botanicals). Ugotovljeno je, da izvleček žafrana blagodejno vpliva na naše počutje, nas sprošča in prispeva k bolj pozitivnem razpoloženju (On Hold Botanicals).

Sestavine in tabela sestavin

Lactobacillus helveticus Rosell-52 (CNCM I-1722),

Bifidobacterium longum Rosell-175 (CNCM I-3470)

> 3 x 109

Izvleček pravega žafrana (Crocus sativus)

standardiziran na > 2 % safranala in > 1,5 % krokina

30 mg

Sestavine prehranskega dodatka: sredstvo za povečanje prostornine (krompirjev škrob, maltodekstrin), rastlinska kapsula (hidroksipropilmetil celuloza), Lactobacillus helveticus Rosell-52 (CNCM I-1722), sredstvo proti sprijemanju (magnezijev stearat), Bifidobacterium longum Rosell-175 (CNCM I-3470), izvleček pravega žafrana (Crocus sativus).

Uživanje prehranskega dopolnila BrainBiom

Predviden dnevni vnos je ena kapsula na dan.

Opozorila ob uporabi dopolnila

Izdelek shranjujte pri temperaturi nižji od 25 °C. Shranjujte v suhem in temnem prostoru. Izdelek shranjujte v originalni embalaži.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Almadea Almadea
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov