Brita classic filtri za vodo, 3 + 1 gratis

Čista, bistra in okusna voda za pripravo toplih, hladnih napitkov. Čista, bistra in okusna voda za pripravo toplih, hladnih napitkov.
903868 18849

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
mojca **** 22. 10. 2012 02:00
mi imamo že par let v uporabi brita posodo za vodo in uporabljamo brita clasic filtre z okusom vode ... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Brita classic filtri za vodo:

- zmanjšajo vsebnost apnenca, aluminija, klora, težkih kovin, določenih pesticidov in drugih nečistoč vodovodnih vod,
- vplivajo na bistveno manj vodnega kamna na gospodinjskih aparatih in pripomočkih.

Delovanje:

voda je očiščena, bistra in okusna, za pripravo toplih, hladnih napitkov.

BRITA Classic filtrirni vložki se uporabljajo za starejše modele BRITA vrčkov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Kronična ledvična odpoved lahko vodi v resne zaplete, na primer zvišan krvni tlak (ki pa je lahko tudi razlog za ledvično odpoved) napredujoco krhkost kosti (osteoporozo) in slabokrvnost, pri kateri je sposobnost krvi za prenos kisika po telesu močno okrnjena.

Z dializo odstranjujemo odpadne snovi in odvečno vodo iz telesa in tako nadomeščamo delovanje obolelih ledvic. Dializno zdravljenje je lahko prehodno. če gre za akutno ledvično odpoved, ali trajno, če gre za končno ledvično odpoved. Ločimo dve obliki dialize: peritonealno dializo, pri kateri filtrimi sistem ledvic nadomešča potrebušnica, in hemodializo, pri kateri kri filtrira aparat.

Peritonealna dializa

Pri peritonealni dializi filtrirni sistem ledvic nadomesti potrebušnica, opna, ki obdaja trebušne organe. Bolniki štirikrat dnevno dorna opravijo tako irnenovano izmenjavo - dializno tekočino, ki so jo v potrebušnično votlino vločili štiri do šest ur prej, izločijo prek katetra, vstavljenega skozi trebušno steno, Dializno tekočino nato nadomestijo s svežo, odstranijo sistem za dializo in nadaljujejo dnevne aktivnosti.

Hemodializa

Pri hemodializi aparat prečrpa bolnikovo kri skozi poseben filter. Kri teče skozi dializno membrano, ki jo obdaja dializna tekočina. Odpadne snovi in voda prehajajo iz krvi v dializno tekočino, prefiltrirana kri pa se vrne v telo.

Če kronična lech ična odpoved privede do končne ledvične odpovedi s trajno in skoraj popolno izgubo lcdvičnr funkcije. bolnik potrebuje trajno zdravljenje z dializo ali presaditev ledvice.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Brita Brita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja