Brita Marella MEMO vrček za filtriranje vode, 2.4 L

Zmanšuje vsebnost klora, apnenca, težkih kovin in določenih pesticidov v vodi.
4707 4707

Ocene in mnenja

Opis

Brita Marella MEMO vrček je namenjen učinkovitemu filtriranju vode in odstranjevanju nečistoč iz nje. Ob enem pa je Brita Marella MEMO vrček tudi izrazito moderno oblikovan, ter ima ergonosmo obliko ročaja. Prijetni odtenki ciklamne, mete in sivke pa popestrijo vašo kuhinjo, pisarno, ...

Brita Marella MEMO vrček vsebuje elektrosnko opozorilo, ki vas opomni na menjavo filtrnega vložka vsake 4 tedne. Brita vodni filter zmanšuje vsebnost klora, apnenca, težkih kovin in določenih pesticidov, ohrani pa bistvene minerale kot so magnezij in kalcij.

Zakaj uporabljati Brita Marella MEMO vrček?

Brita Marella MEMO vrček poskrbi, da je vaša vodovodna voda primerna za pitje, je detoksificirana ter ne vsebuje raznih nečistoč.
Klor v vodi, organske nečistoče, pesticidi ter druge toksične komponente so sedaj z Brita Marella MEMO vrčkom le še preteklost. Topli in hladni napitki, pripravljeni s filtrirano vodo, so zato boljšega okusa in lepšega izgleda. BRITA je idealna za uporabo pri kuhanju in pripravi hrane. Zmanjša tudi trdoto vode, ki povzroča vodni kamen na gopodinjskih aparatih npr. grelnikih.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Vnetje ledvičnega meha

Odločitve s pomočjo zdravnika
Operacija. Odstranitev vnete ledvice pride v poštev takrat, ko vnetje grozi, da se bo razširilo na druge telesne organe. Izguba ene ledvice še ne pripelje do nikakršnega zmanjšanja funkcije. Pri težkem in kroničnem poteku bolezni pa lahko pride do odpovedi ledvic.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Brita Brita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja