x
Vse kategorije
Brita Marella MEMO vrček za filtriranje vode, 2.4 L
Brita Marella MEMO vrček za filtriranje vode, 2.4 L
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Brita Marella MEMO vrček za filtriranje vode, 2.4 L

Proizvajalec: Brita
Zmanšuje vsebnost klora, apnenca, težkih kovin in določenih pesticidov v vodi.
Cena: 26,99 €
Vprašaj nas

Ocene in mnenja

Opis

Brita Marella MEMO vrček je namenjen učinkovitemu filtriranju vode in odstranjevanju nečistoč iz nje. Ob enem pa je Brita Marella MEMO vrček tudi izrazito moderno oblikovan, ter ima ergonosmo obliko ročaja. Prijetni odtenki ciklamne, mete in sivke pa popestrijo vašo kuhinjo, pisarno, ...

Brita Marella MEMO vrček vsebuje elektrosnko opozorilo, ki vas opomni na menjavo filtrnega vložka vsake 4 tedne. Brita vodni filter zmanšuje vsebnost klora, apnenca, težkih kovin in določenih pesticidov, ohrani pa bistvene minerale kot so magnezij in kalcij.

Zakaj uporabljati Brita Marella MEMO vrček?

Brita Marella MEMO vrček poskrbi, da je vaša vodovodna voda primerna za pitje, je detoksificirana ter ne vsebuje raznih nečistoč.
Klor v vodi, organske nečistoče, pesticidi ter druge toksične komponente so sedaj z Brita Marella MEMO vrčkom le še preteklost. Topli in hladni napitki, pripravljeni s filtrirano vodo, so zato boljšega okusa in lepšega izgleda. BRITA je idealna za uporabo pri kuhanju in pripravi hrane. Zmanjša tudi trdoto vode, ki povzroča vodni kamen na gopodinjskih aparatih npr. grelnikih.

Priloge

Ali ste vedeli

Vnetje ledvičnega meha

Odločitve s pomočjo zdravnika
Operacija. Odstranitev vnete ledvice pride v poštev takrat, ko vnetje grozi, da se bo razširilo na druge telesne organe. Izguba ene ledvice še ne pripelje do nikakršnega zmanjšanja funkcije. Pri težkem in kroničnem poteku bolezni pa lahko pride do odpovedi ledvic.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.