Brushbaby Chewable žvečljiva otroška zobna ščetka

Brushbaby žvečljiva ščetka je inovativno oblikovana ščetka oziroma grizalo, ki je nenadomestljiva v obdobju, ko otroku pričenjajo rasti prvi mlečni zobki. Brushbaby žvečljiva ščetka je inovativno oblikovana ščetka oziroma grizalo, ki je nenadomestljiva v obdobju, ko otroku pričenjajo rasti prvi mlečni zobki.
511161 18203

Ocene in mnenja

Opis

 Brushbaby žvečljiva ščetka je inovativno oblikovana ščetka oziroma grizalo, ki je nenadomestljiva v obdobju, ko otroku pričenjajo rasti prvi mlečni zobki:

- primerno od 10 meseca do 3 let starosti.
- je inovativno oblikovana ščetka oziroma grizalo,
- otroku pomaga premagovati nelagodje v dlesnih ob razraščanju prvih zobkov.

Uporaba:
Brushbaby ščetka je oblikovana tako, da se lepo prilega na otrokova usta ter pomaga pri zagotavljanju otrokove ustne higiene, zobk in dlesni

S svojo zasnovo pomaga v neprijetnem obdobju rasti prvih zobkov, za dodatno udobje pe jo lahko pred uporabo ohladimo v hladilniku.

Izdelana je iz kakovostnega 100% medicinskega silikona (ne vsebuje Latexa in BPA) ter primerna za sterilizacijo z vodno paro (do 180°).

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Obravnava duševnih motenj

Nekoč so ljudje čustvene težave zaupali vaškemu župniku, družinskemu zdravniku ali vaški vračarici. Dandanes lahko njihovo vlogo prevzame psihiater, ki je usposobljen za to, da prisluhne varovančevim težavam, ga podpira in mu svetuje, Seveda ni nič narobe, če se človek v stiski zateče k prijateljem, vendar ti pogosto nimajo dovolj časa za pogovor, poleg tega pa težko dajo nepristranski nasvet.

Svetovalec bolniku obzimo prisluhne in ga podpira, temelj njunega odnosa pa je zaupanje, Namen svetovanja je bolniku omogočiti vpogled v vzroke njegovih težav in mu pokazati nove poti za njihovo odpravljanje, Tako ga resimo vloge žrtve in mu omogočimo, da vzame vajeti v svoje roke, Med svetovanjem bolnik oceni svoje odzive na težave, izzive, medosebne odnose in službene obremenitve ter spozna nove, učinkovitejše poti ukrepanja, Nauči se tudi jasnejšega in bolj neposrednega izražanja - povedati, kar misli, ter prositi za tisto, kar želi, sicer odločno, vendar brez napadalnosti.

Kratkotrajno zdravljenje, ki se nanaša na neko težavo, lahko traja le nekaj tednov, hujše psiaoloske težave pa zahtevajo dolgotrajnejšo, morda večmesečno strokovno obravnavo.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja