Brushbaby Chewable žvečljiva otroška zobna ščetka
Brushbaby Chewable žvečljiva otroška zobna ščetka
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Brushbaby Chewable žvečljiva otroška zobna ščetka

Proizvajalec: Neopredeljen
Brushbaby žvečljiva ščetka je inovativno oblikovana ščetka oziroma grizalo, ki je nenadomestljiva v obdobju, ko otroku pričenjajo rasti prvi mlečni zobki.
Cena: 6,47 €
Vprašaj nas

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

 Brushbaby žvečljiva ščetka je inovativno oblikovana ščetka oziroma grizalo, ki je nenadomestljiva v obdobju, ko otroku pričenjajo rasti prvi mlečni zobki:

- primerno od 10 meseca do 3 let starosti.
- je inovativno oblikovana ščetka oziroma grizalo,
- otroku pomaga premagovati nelagodje v dlesnih ob razraščanju prvih zobkov.

Uporaba:
Brushbaby ščetka je oblikovana tako, da se lepo prilega na otrokova usta ter pomaga pri zagotavljanju otrokove ustne higiene, zobk in dlesni

S svojo zasnovo pomaga v neprijetnem obdobju rasti prvih zobkov, za dodatno udobje pe jo lahko pred uporabo ohladimo v hladilniku.

Izdelana je iz kakovostnega 100% medicinskega silikona (ne vsebuje Latexa in BPA) ter primerna za sterilizacijo z vodno paro (do 180°).

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Ocene in mnenja

Koristni video nasveti

Priloge

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Obravnava duševnih motenj

Nekoč so ljudje čustvene težave zaupali vaškemu župniku, družinskemu zdravniku ali vaški vračarici. Dandanes lahko njihovo vlogo prevzame psihiater, ki je usposobljen za to, da prisluhne varovančevim težavam, ga podpira in mu svetuje, Seveda ni nič narobe, če se človek v stiski zateče k prijateljem, vendar ti pogosto nimajo dovolj časa za pogovor, poleg tega pa težko dajo nepristranski nasvet.

Svetovalec bolniku obzimo prisluhne in ga podpira, temelj njunega odnosa pa je zaupanje, Namen svetovanja je bolniku omogočiti vpogled v vzroke njegovih težav in mu pokazati nove poti za njihovo odpravljanje, Tako ga resimo vloge žrtve in mu omogočimo, da vzame vajeti v svoje roke, Med svetovanjem bolnik oceni svoje odzive na težave, izzive, medosebne odnose in službene obremenitve ter spozna nove, učinkovitejše poti ukrepanja, Nauči se tudi jasnejšega in bolj neposrednega izražanja - povedati, kar misli, ter prositi za tisto, kar želi, sicer odločno, vendar brez napadalnosti.

Kratkotrajno zdravljenje, ki se nanaša na neko težavo, lahko traja le nekaj tednov, hujše psiaoloske težave pa zahtevajo dolgotrajnejšo, morda večmesečno strokovno obravnavo.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Članki

Spletne vsebine

Glukozamin in osteoartroza - ali bo bolečina minila???

Vloga glukozamina pri zdravljenju blage do zmerne osteoartroze S pojmom osteoartroza (OA) opisujemo skupino prepletajočih se stanj z različno etiologijo, a podobnimi biološkimi, morfološkimi in kliničnimi posledicami. Pri osteoartrozi gre... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

To-to baby vata, 200 g

2,60 €

Sab simplex kapljice, 30 mL

6,54 €

EleMama, 30 kapsul

15,75 €

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.