Brusnifem Plus za spodnja sečila, 30 kapsul

<p>Naravna pomoč za ohranjanje dobrega počutja.</p>

Naravna pomoč za ohranjanje dobrega počutja.

458465 51

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

URINARNI TRAKT

Kaj so brusnice Cran Max?

Učinkovitost delovanja brusnic je odvisna od raznolike kemijske sestave celotnega plodu in ne le od posameznih komponent brusnice. Brusnice Cran Max so stoodstotno naravni plodovi (sadež, pečke, lupina in sok). S patentiranim postopkom Bio-Shield zaščitijo bio-aktivne snovi v plodovih, tako da se aktivne snovi v želodcu ne morejo razgraditi in lahko učinkujejo tam, kjer želimo. Brusnice Cran Max so klinično preizkušene in standardizirane na najmanj 1,2 mg antocianozidov/g in vsebujejo najmanj 30 odstotkov prehranskih vlaknin. Ne vsebujejo konzervansov, arom, barvil in sladkorja. Stranskih učinkov ni.

Brusnice Cran Max so zelo koncentrirane: dve kapsuli Brusnifem forte vsebujeta 500 mg plodov brusnic, kar ustreza 19000 mg svežih brusnic in je tako najmočnejši preparat na tržišču. Uporabljamo ga lahko preventivno.

Kako deluje Brusnifem Forte?

Aktivna učinkovina kapsul so brusnice Cran Max. Patentirana tehnologija Bio-Shield omogoča, da prehajajo brusnice Cran Max nepoškodovane skozi želodec v tanko črevo, kjer se s pomočjo encimov v času od 12 do 16 ur počasi sproščajo v krvni obtok.

Aktivne sestavine

Visoko koncentriran izvleček celih plodov brusnice (standardiziran na proantocianidine). Študije kažejo zmanjšanje pojavljanja okužb urinarnega trakta pri dnevnem odmerku 36 mg proantocianidinov pri ženskah, s pogostimi vnetji sečil.

Ameriški slamnik prispeva k ohranjanju delovanja spodnjih sečil. Znana je tradicionalna raba ameriškega slamnika za pomoč pri okužbah spodnjih sečil. 

Vitamini A, C in D prispevajo k delovanju imunskega sistema.
Vitamin D prispeva k delovanju imunskega sistema. Raziskave so pokazale, da je vnetje sečil bolj pogosto pri ljudeh z nižjimi vrednostmi vitamina D v krvi.
Vitamin C prispeva k delovanju imunskega sistema. Vitamin C, ki naj bi znižal pH urina in tako upočasnil rast bakterij, prav tako pa naj bi deloval protibakterijsko tudi na drug način, katerega mehanizem še ni znan.
Vitamin A prispeva k ohranjanju zdravih sluznic.

Klinične študije potrjujejo učinkovanje

Brusnice Cran Max so edine brusnice, za katere klinične študije potrjujejo pozitivni vpliv.

Priporočena uporaba

Priporočamo, da zaužijete dve kapsuli (500 mg plodov brusnice Cran Max , kar ustreza 19 g svežih brusnici na dan, in sicer med jedjo, z najmanj 2 dl nesladkane tekočine. Kapsule nimajo nobenih stranskih učinkov. Brusnice je priporočljivo uživati preventivno.

Tabela sestavin prehranskega dopolnila

Sestavina  1 kapsula vsebuje  PDV 
Vitamin A 400 ug 50
Vitamin C 72 mg  90 
Vitamin D  10 ug  200 

Izvleček plodov brusnice

od tega: proantocianidini

120 mg

360 mg

Zgoščen sok ameriškega slamnika 120 mg

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Kronično vnetje želodčne sluznince

Pri resnejši obliki gastritisa ali razjedi lahko poleg že naštetih pride tudi do znakov, ki kažejo na notranjo krvavitev, kot so: bledica, potenje, hitro bitje srca, omedlevica, občutek težke sape, bolečina v predelu trebuha ali prsnega koša, večja količina krvi v izbljuvkih in blatu.
Kako postavimo diagnozo?
Najpogostejša preiskava, ki jo zdravnik opravi za potrditev kroničnega gastritisa, je gastroskopija, pri kateri skozi usta (redkeje skozi nos) napelje cevko (endoskop), ki ima na koncu kamero. S cevko zdravnik pregleda zgornji del prebavil, požiralnik, želodec in prvi del tankega črevesja. Če najde karkoli sumljivega, lahko odvzame delček tkiva za podrobnejše preiskave (biopsija). Takšna diagnoza je najbolj zanesljiva. Za dokaz okužbe s Helicobacter pylori obstajajo še druge preiskave, ki so manj invazivne: pregled krvi in blata,dihalni test s sečnino.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Medex Medex
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov