Burt's Bees balzam za ustnice z medom, 4,25 g

Izdelek vsebuje med, ki poskrbi za še dodatno vlažilno nego in zaščito ustnic.<br><br><span class="modro"><span class="modro"><span style="font-weight: bold;">Opozorilo: </span>minimalno naročilo <a href="http://www.moja-lekarna.com/c-919-burts-bees.aspx">Burt.s Bees</a> izdelkov je v vrednosti 50 EUR ali več!</span> Burt.s Bees izdelke lahko kombinirate tudi z izdelki Dr. Scheller na sledeči </span><span class="modro"><span class="modro"><span class="modro"><a href="http://www.moja-lekarna.com/m-932-dr-scheller.aspx">povezavi &gt;&gt;</a></span></span>.</span><br> Izdelek vsebuje med, ki poskrbi za še dodatno vlažilno nego in zaščito ustnic.

Opozorilo: minimalno naročilo Burt.s Bees izdelkov je v vrednosti 50 EUR ali več! Burt.s Bees izdelke lahko kombinirate tudi z izdelki Dr. Scheller na sledeči povezavi >>.
465364 20917

Ocene in mnenja

Opis

Burt's Bees balzam za ustnice z medom je narejen z namenom vlaženja občutljive kože ustnic.

Balzam kožo ustnic neguje in je popolnoma naravnega izvora. Na ustnicah tvori tanko zaščitno plast, ki prepreči prekomerno izhlapevanje vlage iz kože in naredi ustnice ponovno vitalne in prerojene.

Izdelek vsebuje med, ki poskrbi za še dodatno vlažilno nego in zaščito ustnic.

Zaradi privlačnega okusa in učinkovite nege boste ta balzam enostavno vzljubili

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Burt's Bees Burt's Bees
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja