Burt’s Bees maslo za telo in balzam za ustnice

Privlačen in cenovno dostopen paket masla in balzama!<br><br><span class="modro"><span class="modro"><span style="font-weight: bold;">Opozorilo: </span>minimalno naročilo <a href="http://www.moja-lekarna.com/c-919-burts-bees.aspx">Burt.s Bees</a> je v vrednosti 50 EUR ali več!</span> Burt.s Bees izdelke lahko kombinirate tudi z izdelki Dr. Scheller na sledeči </span><span class="modro"><span class="modro"><span class="modro"><a href="http://www.moja-lekarna.com/m-932-dr-scheller.aspx">povezavi &gt;&gt;</a></span></span>.</span><br> Privlačen in cenovno dostopen paket masla in balzama!

Opozorilo: minimalno naročilo Burt.s Bees je v vrednosti 50 EUR ali več! Burt.s Bees izdelke lahko kombinirate tudi z izdelki Dr. Scheller na sledeči povezavi >>.
21856 21856

Ocene in mnenja

Opis

Vsebina kompleta:

Maslo za telo z brusnicami in granatnim jabolkom
    Vlaži kožo in jo razvaja s prijetno obarvanim vonjem. Olji semen granatnega jabolka in brusnice vsebujeta antioksidante, ki lahko pomagajo preprečiti poškodbe kože. Karitejevo maslo in olivno olje kožo ohranjata vlažno. Vitamin E nahrani kožo in jo pusti mehko in sijočo.

Balzam za ustnice z granatnim jabolkom


Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Burt's Bees Burt's Bees
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede