Burt’s Bees maslo za telo z medom in karitejevim maslom, 184 g

Vlaži in neguje kožo z naravno mešanico meda (ki kožo mehča), olja sladkega mandlja (ki je bogat z antioksidanti) ter hranljivega karitejevega masla.<br><br><span class="modro"><span class="modro"><span style="font-weight: bold;">Opozorilo: </span>minimalno naročilo <a href="http://www.moja-lekarna.com/c-919-burts-bees.aspx">Burt.s Bees</a> je v vrednosti 50 EUR ali več!</span> Burt.s Bees izdelke lahko kombinirate tudi z izdelki Dr. Scheller na sledeči </span><span class="modro"><span class="modro"><span class="modro"><a href="http://www.moja-lekarna.com/m-932-dr-scheller.aspx">povezavi &gt;&gt;</a></span></span>.</span><br> Vlaži in neguje kožo z naravno mešanico meda (ki kožo mehča), olja sladkega mandlja (ki je bogat z antioksidanti) ter hranljivega karitejevega masla.

Opozorilo: minimalno naročilo Burt.s Bees je v vrednosti 50 EUR ali več! Burt.s Bees izdelke lahko kombinirate tudi z izdelki Dr. Scheller na sledeči povezavi >>.
473464 20901

Ocene in mnenja

Opis

Vlaži in neguje kožo z naravno mešanico meda (ki kožo mehča), olja sladkega mandlja (ki je bogat z antioksidanti) ter hranljivega karitejevega masla.

IZDELANO IZ NARAVNIH SESTAVIN:

• karitejevo maslo, ki vlaži in hrani, je naravna maščoba, zato pušča na koži občutek mehkobe in izjemne elastičnosti
• pomaga zmanjšati videz gub ter tako predstavlja odličen tretma proti staranju, ki lahko pomaga izboljšati elastičnost vaše kože

OBČUTEK NA KOŽI:

Kožo razvaja na naraven način; naredi jo gladko, mehko in izjemno navlaženo.

TVORI IDEALNO KOMBINACIJO Z:

Honey & Shea Sugar Scrub

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Burt's Bees Burt's Bees
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede