x
Vse kategorije
Butters Ice Massage gel, 150 mL
Butters Ice Massage gel, 150 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Butters Ice Massage gel, 150 mL

Proizvajalec: Butters
Butters Ice Massage gel za hlajenje in za intenzivno sproščanje.
Cena: 14,80 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Težava bolečina
Namen bolečina, regeneracija kože, hlajenje
Učinek hlajenje telesa

Ocene in mnenja

Opis

Aktivni gel je namenjen sproščanju telesa, saj intenzivno poživlja utrujene roke, noge in hrbet. Sproščujoča masaža ustvarja občutek ugodja. Gel lahko uporabljamo dalj časa, po potrebi tudi večkrat dnevno, predvsem po telesni aktivnosti za relaksacijo utrujenih mišic.

Butters Ice Massage gel deluje predvsem na receptorje za zaznavanje temperature ali tako imenovane termo-receptorje. Ker vpliva na njih in telesu ob enem odvzema toploto je njegovo delovanje izrazito hladilno in regenerativno.
 
Metino olje je pogosta sestavina kozmetičnih izdelkov, zaradi svojega učinka hlajenja prijetno deluje na razblelo kožo in predele.
 
Alantoin je ena izmed pomembnih sestavin številnih kozmetični proizvodov. Zadržuje vlago ter intenzivno vlaži površino kože telesa.
 
Mentol je ena izmed pomembnih sestavin izdelka, deluje hladilno ter prijetno diši. Posledično se uporablja v kremah, ki so namenjene intenzivnemu hlajenju ter regeneraciji.

Za koga je gel Ice Booster primeren?

Gel naj uporabljajo predvsem športniki, rekreativci ter vsi tisti, ki potrebujejo intenzivno hlajenje mišic bodi si drugih predelov organizma.

Uporaba Butters Ice Massage gela

Gel nanesite predvsem na obremenjen predel telesa - ponavadi predvsem na predele okončin, sklepov ipd. Da bi bilo delovanje gela kar se da moćno ter efektivno gel dobro vmasirajte v površino kože.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Bolečine v kolenu

Ko lahko prizadeti del premikamo brez bolečin, sledijo vaje za krepitev poškodovanega tkiva. Težavnost vaj in obremenitev kolena postopno povečujemo, meja je bolečina. Z dejavnostjo, ki je povzročila pojav preobremenitvenega sindroma, lahko ponovno začnemo šele tedaj, ko težave popolnoma izginejo. Če se pri izvajanju dejavnosti spet pojavijo bolečine, to pomeni, da smo začeli prezgodaj in da se bomo morali tej dejavnosti izogibati daljše časovno obdobje.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Članki

Spletne vsebine

Glukozamin in osteoartroza - ali bo bolečina minila???

Vloga glukozamina pri zdravljenju blage do zmerne osteoartroze S pojmom osteoartroza (OA) opisujemo skupino prepletajočih se stanj z različno etiologijo, a podobnimi biološkimi, morfološkimi in kliničnimi posledicami. Pri osteoartrozi gre... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Težava bolečina
Namen bolečina, regeneracija kože, hlajenje
Učinek hlajenje telesa

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.