Butycaps Tributirin ELiE, 60 kapsul

Butycaps Tributirin je prehransko dopolnilo, ki vsebuje masleno kislino oziroma butirat. Butycaps Tributirin je prehransko dopolnilo, ki vsebuje masleno kislino oziroma butirat.
32925 32925

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Butycaps Tributirin je prehransko dopolnilo, ki vsebuje masleno kislino oziroma butirat.

Izdelek je visoko aktiven ter izredno učinkovit, predvsem v področju prebavnega trakta. 

Prednosti prehranskega dopolnila Butycaps Tributirin

  • velika koncentracija maslene kisline
  • dobra absorpcija
  • brez soli
  • nima vonja, okusa ali drugih nezaželenih zaznav
  • preproste za uživanje
  • narejeno v obliki želatinastih mehkih kapsul
  • ne vsebuje neprijetnih vonjav
  • ...

Delovanje in aktivne sestavine Butycaps Tributirin

Zdravje črevesja pomembno vpliva na celostno zdravje in počutje posameznika. Bakterije, ki jih lahko najdemo v črevesni sluznici, ustvarjajo črevesni mikrobiom. Njegovo pravilno delovanje ima vlogo pri presnovi in tudi pri imunski funkciji. Na raznolikost in ravnovesje mikrobioma vplivajo različni dejavniki, saj je črevesni mikrobiom je odvisen od naše starosti, načina življenja, prehrane, stresa, okolja, …

Butycaps Tributirin je prehransko dopolnilo odlične kvalitete, ki vsebuje Tributrin oziroma tri-butirat. To je triglicerid, ki vsebuje 3 molekule maslene kisline. Sestavina se nahaja v takšni obliki, da se s pomočjo naravnega delovanja encimov lipaze sprošča šele v črevesju, ob tem pa podpira stanje črevesne mikrobiote. Biološka razpoložljivost tributrina je ustrezna glede na potrebe po tem elementu v tankem in debelem črevesju, kjer je tributrin najbolj potreben.

Maslena kislina oziroma butirat, je produkt bakterijske fermentacije vlaknin v debelem črevesju. To je kratkoverižna maščobna kislina, ki je zelo pomembno hranilo za naše celice črevesne sluznice. Črevesne bakterije, ki med presnovnimi procesi proizvajajo tudi druge snovi, ne samo butirata, pomembno prispevajo k našem celostnem počutju. Črevesne bakterije s pomočjo teh snovi zagotavljajo, da je črevesna sluznica v najbolj optimalnem stanju za delovanje, ki prispeva k obrambnemu sistemu človeškega telesa.

Vse učinkovine prehranskega dopolnila Butycaps Tributrin so skrbno shranjene v mehkih kapsulah. Za izdelavo kapsul niso potrebne dodatne pomožne snovi kot pri tabletah. Prehransko dopolnilo v kapsulah ohrani vse svoje učinkovine in ima boljšo absorpcijo hranil med prebavo.

Tabela sestavin

Sestavina dopolnila   PDV %
Tributrin (butirat triglicerid) 450 mg -
Mehka kapsula (Glicerol, voda, želatina)   -
PDV - priporočen dnevni vnos

Jemanje prehranskega dopolnila

Predviden dnevni vnos sta ena do dve kapsuli na dan.

Svetujemo, da prehransko dopolnilo zaužijete ob obroku.

Opozorilo: prehransko dopolnilo shranjujte v hladnem ter suhem prosotru in nedosegljivo otrokom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov