Čaga z rožnim korenom, 250 mL + 60 kapsul

Kvalitetna in v lekarni prodajana čaga je sedaj na voljo v kombinaciji s kvalitetnimi kapsulami rožnega korena. Kvalitetna in v lekarni prodajana čaga je sedaj na voljo v kombinaciji s kvalitetnimi kapsulami rožnega korena.
939048 2011
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Več o čagi, ki jo prodajamo lahko izveste na sledeči povezavi: Altajska čaga, na navedenem linku lahko preverite, da je čaga, ki se prodaja pri nas pristna in kvalitetna. Tako je altajska čaga v kombinaciji s kapsulami rožnega korena visoko učinkovita kombinacija - je lekarniški izdelek, zato se ne pustite zavesti nespametnim ponudbam. 

Kvaliteta Rhodiola Rosea ekstrakta je preverjena za vsako izdelano serijo posebej, zato je dvom v kakovost izdelka vsekakor odveč. Ekstrakt Rhodiola Rosea je visoko biološko uporaben, kar pomeni, da celice organizma tovrsten ekstrakt hitro absorbirajo. Učinkovitost rožnega korena je maksimalna možna in dokazana.  

Kvalitetna in v lekarni prodajana čaga je sedaj na voljo v kombinaciji s kvalitetnimi kapsulami rožnega korena (lat. Rhodiola Rosea). 

Tako čaga kot tudi rožni koren izvirata iz hladnih oziroma celo arktičnih predelov - nabirajo pa ju tudi v Sibiriji, ki je še posebej poznana po svoji nezprosnosnih in nizkih temperaturah. 

Čaga je sestavljena iz številnih nutritivnih komponent, ki jih izkoriščajo ljudje povsod po svetu. Kombinacija čage z rožnim korenom predstavlja še posebej učinkovito mešanico, s številnimi pozitivnimi vplivi na človeški organizem. 

Način uporabe in priporočeni odmerek čage

Odmerite po 1-2 žličke samostojno ali pa dodajte v 200 ml čiste vode, mineralne vode, čaja, mleka, kave ali druge brezalkoholne pijače 2-3 krat dnevno. Primerno za dolgotrajno uporabo.

Kapsule rožnega korena uporabljajte v skladu z navodili za uporabo. Ob jemanju obeh prehranskih dopolnil je smiselno piti veliko vode, saj le tako poskrbite, da bo vaš organizem deloval dobro. 

Zakaj jemati prehranska dopolnila?

Prehranski dodatki so pomemben in nepogrešljiv del splošne človeške prehrane. Podpirajo vsa nadstropja človeškega organizma, kar vsekakor velja tudi za kombinacijo čage in sibirskega rožnega korena. 

Pri izboru prehranskih dopolnil je vedno pomembno:

  • da so ustreznega izvora, 
  • so varna za uporabo
  • so učinkovita
  • strokovno pregledana
  • da precenite dobronamernost prodajalca in njegovih morebiti celo zavajajočih trditev

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Srčno popuščanje

Kaj lahko prizadeti sami storijo?
Nadzor telesne teže. Bolniki s popušča njem srca naj se redno tehtajo. Hiter porast telesne teže (več kot en kilogram dnevno) lahko nastane zaradi povečanega zadrževanja vode, kar namiguje na poslabšanje bolezni. Tehtanje je sistem za zgodnje opozorilo, ki pomaga, da pravočasno obiščete zdravnika, dokler še niso nastopile hujše težave.


Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Altaj Altaj
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov