Črna sibirska čaga – balzam na altajskih travah, 250 mL

Čagin balzam na altajskih travah je edinstven koncentrat izbranih naravnih sestavin iz Gornjega Altaja, izdelan po starodavni recepturi. Čagin balzam na altajskih travah je edinstven koncentrat izbranih naravnih sestavin iz Gornjega Altaja, izdelan po starodavni recepturi.
927601 13251
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Čagin balzam na altajskih travah je edinstven koncentrat izbranih naravnih sestavin iz Gornjega Altaja, izdelan po starodavni recepturi. 100% naraven, okolju prijazen izdelek, ki ne vsebuje alkohola

Vsebnost in lastnosti čaginega balzama

V stoletjih se je na Altaju med staroselci iz roda v rod prenašalo znanje o koristih, ki jih prinaša uživanje zdravilnih zelišč. Zato vam lahko danes del te tradicije in znanja prinesemo tudi na vaš dom.

Sestavine čaginega balzama na altajskih travah

goba Čaga, glog, jerebika, čremsa, šipek, ptičja dresen, šentjanževka, listi debelolistne bergenije, velika kopriva, trpotec, korenine kolmeža, sladki koren, sladkorni sirup.

Čagin balzam na altajskih travah je 100% iz naravnih snovi in ne vsebuje alkohola.

Ni priporočljivo: za nosečnice in če ste preobčutljivi na katero koli sestavino izdelka.

Način uporabe in priporočeni odmere izdelka Čagin balzam na altajskih travah

1-2 čajne žličke samostojno ali pa dodajte v 200 ml čiste vode, mineralne vode, čaja, mleka, kave ali druge brezalkoholne pijače 2-3 krat dnevno. Primerno za dolgotrajno uporabo.

Rok uporabnosti: 2 leti

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Ledvični kamni

Po moči se spreminja in navadno traja nekaj ur, preden začne sama od sebe pojemati. Bolnik je prizadet, pogosto bruha. Urin je lahko različno močno obarvan s krvjo, odvisno od poškodbe sluznice sečevoda. Navadno napada ne spremlja povišana telesna temperatura, če pa je ta prisotna, kaže na vnetje in takrat je še pomembneje obiskati zdravnika. Zgodi se tudi, da bolnik, ki ima ledvične kamne, nima nikakršnih težav in so kamni odkriti naključno ob drugih zdravniških pregledih.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Altaj Altaj
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov