CalciTabs, 45 tablet

CalciTabs je prehransko dopolnilo obogateno s kalcijem in je namenjeno dopolnjevanju prehrane vaših hišnih ljubljencev. CalciTabs je prehransko dopolnilo obogateno s kalcijem in je namenjeno dopolnjevanju prehrane vaših hišnih ljubljencev.
2022-04-19 10,46 €
477575 21886

Ocene in mnenja

Opis

CalciTabs je prehransko dopolnilo obogateno s kalcijem in je namenjeno dopolnjevanju prehrane vaših hišnih ljubljencev. Ponavadi se dogaja, da je prehrana psov in mačk premalo obogatena z vitaminskimi in mineralnimi snovmi zato je uporaba dopolnila Calcitabs še kako na mestu.

Sestavine Calcitabs tablet tako nadomeščajo porabljene količine kalcija v telesu hišnega ljubljenca. Kalcij v prehranskem dopolnilu Calcitabs zagotovi ustrezen vnos kalcija skozi prebavni sistem in ustrezno delovanje pomembnejših sistemov ter izgradnjo kosti!

Kalcij ima zelo pomembno funkcijo predvsem v obdobju rasti, brejosti in dojenja. Dodani kalcij izvira iz Koral in vsebuje tudi minerale, ki jih organizem potrebuje za normalno delovanje. Prehransko dopolnilo je tudi bogato z jabolčno kislino, ki povzroči boljšo absorbcijo kalcijevih ionov ob enem pa pripomore, da ne prihaja do obstipacije (zaprtosti)

Calcitabs je primeren za uporabo pri mladičih velikih in hitro rastočih pasem, pri brejosti in dojenju, ko je povečana potreba po kalciju, za optimalno rast in razvoj kosti in zob.

Uporaba dopolnila Calcitabs:
Calcitabs lahko uporabljajo tako spi kot mačke in sicer najdlje 2 meseca.

  • psi (do 10 kg)    1-2 tableti / dan
  • mačke    1 tableta / dan

Vsebnost snovi v Calcitabs tabletah:   

kalcijev karbonat
jabolčna kislina  E-296
pomožne snovi do 500 mg

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: TAV Veterinaria, s.l. TAV Veterinaria, s.l.
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede