Calmurofel za mačke, 30 kapsul

Calmurofel je prehransko dopolnilo, ki je še posebej priporočljivo za mačke z mačjim idiopatskim cistitisom (vnetje mehurja). Calmurofel je prehransko dopolnilo, ki je še posebej priporočljivo za mačke z mačjim idiopatskim cistitisom (vnetje mehurja).
448214 17852

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI IZDELEK

Calmurofel je prehransko dopolnilo, ki je še posebej priporočljivo za mačke z mačjim idiopatskim cistitisom (vnetje mehurja).

Kombinacija vseh sestavin v Calmurofel pomaga k ohranjanju in obnovi notranje glikozaminoglikanske plasti sečnega mehurja pri mačkah in pomaga zmanjšati vpliv glavnih dejavnikov tveganja za debelost in stres.

Oralvisc je ekskluzivna formula hialuronske kisline, ki pomaga pri uravnavanju prekomerne telesne teže, saj zmanjšuje tudi raven serumskega leptina, hormona, ki je vpleten v proces debelosti. L-triptofan je amino kislina, ki pomaga ublažiti vedenjske spremembe povezane s tesnobo in stresom pri mačkah. Hondroitin sulfat in Glukozamin HCI, ki sta ključni sestavini notranjega sloja (sluznice) sečnega mehurja pri mačkah, pomagata zmanjšati prepustnost sečnega mehurja in posledično zavirata izpostavljenost patogenim mikroorganizmom. Pri mačkah z mačjim idiopatskim cistitisom so značilno zmanjšane koncentracije tega glikozaminoglikana v sluznici sečnega mehurja, kar povzroča večjo prepustnost.

Uporaba Calmurofel za mačke

Pri mačkah z mačjim idiopatskim cistitisom (vnetje mehurja).

Odmerjanje in način uporabe

Kapsule se lahko dajejo cele ali odprte, pri čemer se vsebina posuje po hrani.

Calmurofel je priporočljivo dajati dnevno vsaj 15 dni v predpisanih odmerkih:
< 3 kg 1 kapsula/dan,
> 3 kg 2 kapsuli/dan.

Sestava Calmurofel za mačke

Glukozamin HCI (čistost >99%) 125 mg
Hondroitin sulfat MPS Protect 20 mg
L-triptofan 37,5 mg
Hialuronska kislina Oralvisc 10 mg
Magnezijev stearat

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Pripadanje manjšini ne povzroča nastanka depresije, toda če je človek zaradi tega odrezan od drugih in celo preganjan, seveda ni nobeno presenečenje, če postane depresiven.

Večina ljudi verjame, da obstaja vsaj en socialni dejavnik, ki je močno povezan z nastankom depresije, in sicer izolacija. Raziskave so pokazale, da je samouničeval nost pogostejša pri ljudeh, ki živijo ločeno od drugih. Osamljene starejše ženske ali moški ter vdove in vdovci pogosteje poskušajo storiti samomor.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Bioiberica Veterinaria Bioiberica Veterinaria
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov