CanesCare Calm intimni gel, 200 mL
CanesCare Calm intimni gel, 200 mL
Oceni izdelek in zasluži
5.0 1

CanesCare Calm intimni gel, 200 mL

Proizvajalec: Bayer
Intimni gel CanesCare Calm z glicinom in alkalnim pH uravnovesi visoko kislost intimnih predelov ter blaži in ščiti kožo in sluznico.
Cena: 13,54 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Oznakavaginalno zdravje (bayer)
Prednostnajbolj žgečkljivo in uporabno
Namenintimna nega
Tip izdelkagel

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Intimni gel CanesCare Calm z glicinom in alkalnim pH (8,5) blaži in ščiti kožo ter sluznico. Uravnovesi visoko kislost intimnih predelov.

Izdelek je inovativen intimno kozmetičen proizvod, ki je varen za uporabo in primeren za nego zunanjih spolovil. Njegova formulacija je prirejena in sicer tako, da zaščiti in neguje intimne predele ter vzdržuje higieno zunanjih spolovil ter tudi presredka.

Neustrezna higiena lahko povzroči številne težave, ki jih lahko rešite tudi s CanesCare intimnim gelom.

Težave in zapleti pri intimni negi

Prekomerna kislost in prenizek pH lahko povzroči prekomerno razdraženost ženskih spolovil, kar posledično pomeni draženje in neželjena srbečica.

Nizka pH vrednost je lahko posledica neuravnovešene vaginalne flore, kar vodi do že omenjenih težav. Nujna je uravnanje tovrstnih problemov in posledično optimizacija vaginalne flore kar omogoča tudi lajšanje omenjenih težav, s katerimi se moderna ženska redno srečuje.

Zakaj uporabljati CanesCare gel?

* Namenjen je v obdobju nosečnosti in po porodu, ko je nožnična flora prekisla.

* Gel CanesCare Calm je še posebej primeren kot dopolnilna nega ob zdravljenju glivičnih okužb nožnice, saj zmanjša prekomerno kislost zunanjega spolovila.

Uporaba intimno negovalnega gela

Intenzivnost srbenja na genitalnem območju se v tednu uporabe zmanjša,za 51 %, s samo dvema nanosoma na dan pa zagotavlja tudi 24 ur olajšanja neugodja.

Učinkovitost CanesCare Calm intimnega gela  je klinično dokazana.

Nasveti in dobre navade za zdravje vaginalne flore

Ohranjanje primernega vaginalnega zdravja je ključnega pomena za vaše zadovoljstvo - to pa pomeni ohranjaneje zdravja intimnih predelov in zmanjšanje možnosti draženja le-teh. Posledično je smiselno, da se držite sledečih napotkov:

  • Nikoli ne nosite oblačil, ki bi bila prekomerno oprijeta, še posebej v predelu genitalij,
  • Perilo naj bo bombažno ,prijetno na otip in dobro naj prepušča vlago ter absorbira znoj,
  • Ker je vaginalna flora še posebej občutljiva je smiselno predvsem po plavanju oziroma kopanju v bazenu ali morju intimne predele umiti in pazljivo obrisati,
  • Smiselna je uporaba lastnih brisač, katerih si ne sposojate
  • Ob čiščenju in higieni intimnih predelov poskrbite, da ne nanašate agresivnih čistilnih sredstev, ki bi sluznico prekomerno iritirala in izsušila; uporabljajte le izdelke, ki so namenjeni intimni negi,
  • Intimne predele umivajte le na sledeč način: od spredaj proti zadnjiku, nikoli drugače.

Ocene in mnenja

Vasiljka; | 18. 04. 2018 18:39
Perfekten izdelek
Super izdelek za vsakodnevno osebno intimno nego. Ne spremeni phja in ne povzriča iritacij tako kot nelateri intimni geli oz. mila

Koristni video nasveti

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Ne pravimo vam, da se javite za učitelja dopolnilnega pouka ali da pomivajte posodo v kuhinjah za brezdomce, da boste našli srečo
in smisel življenja. Veliko raziskav - in še veliko več resničnih ljudi - dokazuje, daje ukvarjanje z vsakodnevnimi interesi močan protistrup staranju. Ko so psihiatri na Univerzi Kalifornija v San Diegu pregledali 500 odraslih, starih 60 do 98 let, ki so živeli neodvisno, so bili prijetno presenečeni.

Po uveljavljenih definicijah uspešnega staranja - ki so usmerjene večinoma v telesno zdravje - je imela ta skupina veliko izzivov. Večina se je spopadala s hudimi zdravstvenimi stanji, kot so rak, bolezen srca, sladkorna bolezen in težave z duševnim zdravjem. Samo vsak deseti je ustrezal običajnim kriterijem za zdravo, uspešno staranje, so zapisali raziskovalci.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Oznakavaginalno zdravje (bayer)
Prednostnajbolj žgečkljivo in uporabno
Namenintimna nega
Tip izdelkagel

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.