Caniviton Forte dopolnilna prehrana psov, 400g

Dopolnilna prehrana za izboljšanje delovanja gibalnega aparata psov. Dopolnilna prehrana za izboljšanje delovanja gibalnega aparata psov.
583057 7725

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Tomaž **** 17. 06. 2016 02:00

Izdelek Caniviton uporabljam redno za kužka že dve leti in odkar ga uporabljam kuža nima težav s h... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Dopolnilo v prahu in je dopolnilna prehrana za pse - za izboljšanje delovanja gibalnega sistema psov. Dopolnilo vsebuje glikozaminoglikan. Dopolnilo obnovi hrustanec, vezi pa tudi tetive.
Dopolnilo vsebuje tudi vitamin C in pa selen - oba ščitita tkiva pred poškodbami, ki nastajajo pri presnovi strupenih snovi. Vitamin C je prav tako antioksidant in ščiti pred radikali v telesu

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

PSORIAZA (LUSKAVICA)
To je kožna bolezen, ki se kaže v obliki suhih rdečkastih lis, prekritih s srebrnkastimi luskami. Te se lahko razvijejo na katerem koli delu telesa (navadno na glavi, spodnjem delu hrbta, komolcih in kolenih) kot posledica nenavadno hitrega obnavljanja kožnih celic. Čeprav luskavica ni nalezljiva, bolečine, ki jo spremljajo, pa so najpogosteje duševne, se lai;ko pri hudih oblikah pojavijo razpoke v koži, redko pa tudi boleča oblika vnetja sklepov, ki prizadene noge, roke in hrbtenico. Vzrok za luskavico ni znan, zdi pa se, da gre za dedno nagnjenost, ki se je ni mogoče znebiti, saj se pojavlja vedno znova v različnih časovnih presledkih. Navadno jo sprožita stres in bolezen.
Naturopatija
Naravna sončna svetloba, ki jo sestavljajo tudi ultravijolični žarki A in B, je najboljše sredstvo za zdravljenje luskavice.

Naravna sončna svetloba, ki jo sestavljajo tudi ultravijolični žarki A in B, je najboljše sredstvo za zdravljenje luskavice, kljub temu pa se soncu ne smete izpostavljati predolgo (od 10 do 30 minut, pač odvisno od tipa kože), razen na nekaterih redkih območjih, kakršno je Mrtvo morje. Za izboljšanje zdravja kože nekateri naturopati priporočajo 48-urni post s pitjem vode ali sveže iztisnjenih sadnih in zelenjavnih sokov - najboljši je napitek iz korenja, zelene, pese, kumare in/ali grozdja, ki ga lahko pijete tako pogosto, kot želite. Če pijete samo vodo, se ne gibajte in veliko počivajte. Če se postite ob soku, se gibajte zmerno. Za pospešitev očiščevanja uživajte epsomsko sol ali ricinovo olje v naravnem pomarančnem soku, in sicer dva dni pred začetkom posta in pa zjutraj prvi dan posta.

Prehranska terapija

Jejte zdravo (čim več svežega sadja, zelenjave in solat in čim manj živalskih maščob). Priporočamo uživanje mastnih rib, kot so skuša, losos, sardele in sled. Staro zdravilo za luskavico je grenka melo na (momordika), ki vam bo morda pomagala, dobrodejna pa sta lahko tudi avokado in kislo zelje.

Pomaga še vsakodnevno dopolnjevan je prehrane z žlico hladno stiskanega ekstra deviškega olivnega olja, olja lanenih semen ali olja kanole.

Zeliščna medicina

 Nedavno so odkrili, da je nava mahonija učinkovita pri zdravljenj luskavice, tradicionalnejše sredstvo zdravljenje luskavice pa je kombinacij korenine navadnega regrata, repinca in cveta črne detelje. Tudi kopriva naj bil pomagala pri luskavici, saj menda 'prečisti' kri. Druga uporabna zelišča so še ameriški slamnik (za imunski sestav), kodrastolistna kislica (dva do tri liste povrite v litru vode in pripravek popijte), česen in oponec (smilaks).

Homeopatija

Zdravila, kot so Sulfur 6e (za suhe, rdeče in srbeče lise), Petroleum 6c
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vetoquinol Vetoquinol
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja