x
Vse kategorije
Carbo Sprint bcaa, energijski gel, 50 ml, okus pomaranča
Carbo Sprint bcaa, energijski gel, 50 ml, okus pomaranča
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Carbo Sprint bcaa, energijski gel, 50 ml, okus pomaranča

Proizvajalec: ProAction
ENERGIJA IN MOČ VEDNO PRI ROKI Energijski gel z aminokislinami je tekoče prehransko dopolnilo (gel) na bazi ogljikovih hidratov (maltodekstrin, dekstroza in fruktoza), ki športnikom omogoča takojšen in dolgotrajen vnos energije.
Cena: 2,05 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Tip izdelka gel

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Ocene in mnenja

Opis

Carbo Sprint BCAA je tekoče prehransko dopolnilo na bazi ogljikovih hidratov (maltodekstrin, dekstroza in fruktoza), ki športnikom omogoča takojšen in dolgotrajen vnos energije (približno 1 – 2 ure). Dodatek razvejanih aminokislin (BCAA) močno zmanjšuje mišični katabolizem med vadbo ali tekmo.

Na voljo je v priročnem pakiranju »doypack« (50ml), ki ustreza enemu odmerku. Zaradi trdega ustnika je enostaven za uporabo tudi v najbolj ekstremnih situacijah, saj lahko tudi po tem, ko smo odstranili zamašek, napitek spijemo po požirkih.

Indikacije: Posebna formula Carbo Sprint BCAA vsebuje mešanico ogljikovih hidratov in sladkorjev z dolgo, srednjo in kratko absorbcijo (maltodekstrini, fruktoza in dekstroza). Maltodekstrini so proizvod cepitve škroba s pomočjo encima alfa-amilaze. Škrob je dolg polimer glukoze, sestavljen iz verig amilaze (linearna veriga) in amilopektina (razvejana veriga). Te dolge verige glukoze so rezerva sladkorjev, ki se sproščajo postopoma in zagotavljajo energetsko rezervo za celotno željeno časovno obdobje aktivnosti. Fruktoza je enostaven sladkor, ki se metabolizira v glavnem v jetrih. Uporablja se kadar primanjkuje glukoze zaradi aktivacije hormona glikogena; fruktoza ne spreminja nivoja sladkorja v krvi in posledično ne vpliva na izločanje inzulina iz celic trebušne slinavke. Dekstroza je enostaven sladkor, ki je biološko hitro na razpolago. Dekstroza predstavlja glavni vir energije naših celic in mnogih drugih organizmov, naj gre za kompleksne ali povsem enostavne, kot so to nekatere bakterije. Dodatek razvejanih aminokislin B.C.A.A. (leucin, izoleucin, valin )omogoča redukcijo misičnega katabolizma med športno dejavnostjo.

Okus: limona, pomaranča

Pakiranje: 50 ml

Priporočila za uporabo: pred/med fizično aktivnostjo

HRANILNA VREDNOST Na 100 ml
Energijska vrednost 215 kcal / 915 kJ
Beljakovine 0 g
Ogljikovi hidrati 50 g
Od tega sladkorji 20g
Maščobe 0 g
L-levcin 1,0 g
L-valin 0,5 g
L-izolevcin 0,5 g

Opozorilo: opis izdelka je last podjeta: proaction.si

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Tip izdelka gel

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.