CARBO SPRINT NRG PLUS rehidracijska žvečljiva tableta

PREHRANSKO DOPOLNILO OGLJIKOVIH HIDRATOV ZA ENERGIJO IN REHIDRACIJO Z VITAMINOM B6, TAVRINOM, KOFEINOM, MAGNEZIJEM IN KALIJEM Carbo Sprint NRG Plus je popoln dodatek ogljikovih hidratov za energijo z dodanim vitaminom B6, tavrinom, kofeinom, magnezijem in kalijem, ki lahko najbolje poskrbijo za različne potrebe športnikov. Kofein in tavrin nudita energičen učinek in spodbudo, maltodextrin primore k podaljšanem energetskih sproščanjem, magnezij in kalij poskrbita za pravilno hidracijo. Carbo Sprint NRG Plus so žvečljive tablete idealne, za uporabo, ker ne potrebujete vode. Carbo Sprint NRG Plus je izdelek, ki je pakiran v praktični embalaži; primeren za potrebe kolesarjev, tekačev in atletov. PREHRANSKO DOPOLNILO OGLJIKOVIH HIDRATOV ZA ENERGIJO IN REHIDRACIJO Z VITAMINOM B6, TAVRINOM, KOFEINOM, MAGNEZIJEM IN KALIJEM Carbo Sprint NRG Plus je popoln dodatek ogljikovih hidratov za energijo z dodanim vitaminom B6, tavrinom, kofeinom, magnezijem in kalijem, ki lahko najbolje poskrbijo za različne potrebe športnikov. Kofein in tavrin nudita energičen učinek in spodbudo, maltodextrin primore k podaljšanem energetskih sproščanjem, magnezij in kalij poskrbita za pravilno hidracijo. Carbo Sprint NRG Plus so žvečljive tablete idealne, za uporabo, ker ne potrebujete vode. Carbo Sprint NRG Plus je izdelek, ki je pakiran v praktični embalaži; primeren za potrebe kolesarjev, tekačev in atletov.
30378 30378

Ocene in mnenja

Opis

Carbo Sprint NRG Plus je prehransko dopolnilo ogljikovih hidratov za energijo, v obliki žvečljivih tablet, z dodanim vitaminom B6, tavrinom, kofeinom, magnezijem in kalijem. Vsebuje tudi kofein (50 mg/4 tablete). Žvečljive tablete z okusom limone in dodanim sladilom so nov Proaction izdelek v posebni doypack embalaži, idealni za vse aerobne športe. Še posebej so priročne za tekače, ki med tekom ne morejo nositi steklenice z vodo. Tudi pri ekipnih športih je uporaba enostavnejša, ker tekme ni potrebno prekinjati za pitje vode.

Kako uporabljati: 4 tablete na dan pred in med športno aktivnostjo.

Sestavine: Dekstroza, maltodextrin, kalijev klorid, magnezijev karbonat, tavrin, aroma naravni limonin, sredstvo proti sprijemanju, magnezijeve soli maščobnih kislin, kofein, sladilo sucralose, pyridoxine hidroklorid (vit. B6).

Pakiranje: 10 tablet

Okus: limon

Opozorila: Izdelek ni primeren za otroke in ženske med nosečnostjo. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Hranite izven dosega otrok, mlajših od 3 let. Prehranska dopolnila niso nadomestek raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja.

Opozorilo: opis izdelka je last podjeta: proaction.si

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: ProAction ProAction
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja