Caudalie Anti- age krema za zaščito pred soncem ZF 50, 50 mL

Caudalie Anti- age krema za zaščito pred soncem ZF 50 nudi visoko zaščito pred sončnimi žarki in prvimi znaki staranja. Caudalie Anti- age krema za zaščito pred soncem ZF 50 nudi visoko zaščito pred sončnimi žarki in prvimi znaki staranja.
33126 33126

Ocene in mnenja

Opis

Caudalie Anti- age krema za zaščito pred soncem ZF 50 nudi visoko zaščito pred sončnimi žarki in prvimi znaki staranja.

Prednosti in značilnosti kreme za zaščito pred soncem

  • zaščitni faktor visok: 30
  • za vse tipe kože, tudi občutljivo
  • hitro vpojna
  • vodoodporna
  • ne vsebuje alkohola in silikonov
  • nekomedogeno
  • dermatološko testirano
  • brez parabenov ter mineralnih olj
  • ne vsebuje fenoksietanolov, ftalatov in sestavin živalskega izvora

Delovanje Caudalie Anti- age kreme za zaščito pred soncem z ZF 50

Vsako izpostavljanje soncu je lahko za ljudi nevarno. Sončni žarki so vedno močnejši in ob pretiranem izpostavljanju lahko privedejo do nepopravljivih težav s kožo. Skupaj z naravnim staranjem kože, lahko sonce spodbudi nastanek neželenih gub. Z ustrezno nego in zaščito pred soncem, lahko proces staranja nekoliko zaustavimo.

Za dobro zaščito pred soncem je potrebno izbirati kreme z visoko zaščito. Caudalie Anti- age krema nudi zaščitni faktor 50 in tudi maksimalno UVA/UVB zaščito. Krema nudi najvišjo zaščito za sijočo in dlje trajajočo porjavelost, brez tveganja za poškodbe kože.

Formulacija kreme vsebuje inovativni sistem filtrov, ki je združen s patentiranim antioksidativnim kompleksom. Krema je obogatena s polifenoli grozdja, ki nudijo visoko in močno zaščito proti gubam. Z anti-age učinkom Caudalie + krema za zaščito pred soncemohranja mladosten videz kože. Aktivne sestavine pa učinkujejo kar ob tem, ko koži krema nudi tudi visoko zaščito pred sončnimi žarki.

Caudalie Anti- age krema za zaščito pred soncem ZF 50 vsebuje tudi organsko grozdno vodo, zaradi katere je krema še bolj lahkotna za obraz. Po nanosu krema ne obteži obraza, saj ima prijetno lahko in kremasto teksturo, ki ni lepljiva. Zaradi skrbno izbranih sestavin, krema ob zaščiti pred soncem in gubami, nudi še izdatni vlaženje in blagodejno vpliva na občutljivo kožo.

Uporaba kreme za zaščito pred soncem

Kremo za zaščito pred soncem Caudalie morate na kožo nanesti nekaj minut predno boste izpostavljeni soncu. Da bi dosegli zaščito visokega faktorja, morate na obraz nanesti zadostno količino kreme za zaščito pred soncem. Z nežnimi krožnimi gibi razporedite kremo po celotnem obrazu in pustite, da se popolnoma vpije. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Caudalie Caudalie
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja