Caudalie balzam za ustnice, 4 g

Edinstveni antioksidativni tretma Caudalie, ki hrani, ščiti in mehča kožo suhih ustnic. Edinstveni antioksidativni tretma Caudalie, ki hrani, ščiti in mehča kožo suhih ustnic.
802239 15981

Ocene in mnenja

Opis

Caudalie je ultra-učinkovita in naravna linija negovalnih izdelkov v prečiščenih in luksuznih teksturah, navdahnjenih z vinom.

Edinstveni antioksidativni tretma za ustnice:
- hrani kožo ustnic,
- ščiti in mehča kožo suhih ustnic.

Delovanje:
polifenoli iz grozdnih pešk z antioksidativnim delovnjem, karitejevo maslo, (99,5% naravnih sestavin).

Uporaba:
večkrat na dan.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Stari in sedanji grehi

Nekaj, kar nas vse skrbi, je, katere navade in dejavnosti iz naše preteklosti lahko najbolj vplivajo na naše sedanje in prihodnje zdravje. Zdravniki, ki so sodelovali v anketi, so menili, da nobena od sedmih navedenih izbir ne zbuja veliko skrbi, vendar so jih navedli v naslednjem redu:

1. Pogoste sončne opekline

2. Pogosta pijanost

3. Redno kajenje marihuane

4. Življenje v močno onesnaženem kraju

5. Hujše poškodbe

6. Hujše bolezni

7. Menjavanje številnih spolnih partnerjev

Zakaj so bili strokovnjaki bolj neizprosni do sedanjih slabih navad kot do zdravstvenih grehov iz naše preteklosti? Je sedanja navada uživanja gaziranih pijač res hujša kot upijanjanje v naših 20. letih? Izkaže se, daje odgovor navadno da. "Vsi imamo zdravstveni zbiralnik, ki se imenuje funkcionalna rezerva - to je dodatna sposobnost, ki nam pomaga, da se varujemo pred boleznimi, da okrevamo, ko smo bolni, in ohranjamo telesne funkcije,« pravi dr. Stall. »Ko se staramo, se ta rezerva naravno znižuje. In če dodamo žalitve, kot so kajenje, pretirano pitje, prenajedanje ali izogibanje telovadbi, se prag še bolj zniža.

Če se ustrezno prehranjujemo, telovadimo in se sproščamo, lahko ohranjamo večjo varnostno blazino med zdravjem in boleznijo tudi v 80. in 90. letih starosti.« Strokovnjaki so tehtali tudi pregrehe 21. stoletja.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Caudalie Caudalie
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja