Caudalie Crushed Cabernet piling, 150 g

Caudalie chrushed cabernet piling za telo je močan piling z velikimi zrnci, ki pusti kožo neverjetno mehko in gladko. Caudalie chrushed cabernet piling za telo je močan piling z velikimi zrnci, ki pusti kožo neverjetno mehko in gladko.
802280 15980

Ocene in mnenja

Opis

Izdelki Caudalie so zasnovani za ženske, ki nočejo izbirati med učinkovitostjo in naravnostjo, luksuzom in ekologijo.

Caudalie chrushed cabernet piling za telo:
- naredi kožo neverjetno mehko in gladko,
- je močan piling z velikimi zrnci.

Delovanje:
anticelulitna in drenažna eterična olja iz ekološke pridelave, mlete pečke grozdja in kristali rjavega sladkorja, hranljivo olje grozdnih pečk.

Uporaba:
masirajte 2x tedensko na mokro kožo, produkt sperete.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Takojšnje zdravstveno izboljšanje boste opazili kmalu po prenehanju, toda polne koristi boste želi še v prihodnjih letih. Tveganje za bolezni srca se zmanjša za 50 odstotkov venem letu po prenehanju z navado. Vendar šele 15 let pozneje tveganjeza bolezen srca in možgansko kap pade na raven nekoga, ki ni nikoli kadil. Tako kot za pljučnega raka. Po 10 letih brez kajenja je vaše tveganje približno eno tretjino do eno polovico tistega stalnih kadi1cev. Po 20 letih pa se zniža skoraj na raven nekoga, ki ni nikoli kadil.

Dobra novica: če sprejmete dodatne ukrepeza izboljšanje svojega zdravja poleg opustitve kajenja, lahko pospešite okrevanje in ste na koncu celo bolj odporni proti boleznim, ki so najbolj povezane s kajenjem.

Izogibajte se pasivnemu kajenju. Pasivno kajenje skoraj podvoji verjetnost za srčni infarkt - in je lahko še bolj tvegano za nekdanje kadilce, pri katerih pljuča in kardiovaskularni sistem še vedno okrevajo po škodi iz preteklosti. Če se izogibate tobačnemu dimu doma, na delu in ob družabnih priložnostih, je to najboljši preventivni ukrep, ki ga lahko sprejmejo nekdanji kadilci, pravijo strokovnjakis harvardske Medicinske fakultete.

Vaša koža bo videti mlajša in manj nagubana kot pri nekom, ki še naprej kadi. Privarčevali boste (cigarete so lahko zelo drage!) in spet boste uživali majhne življenjske radosti - okus dobre hrane, vonj spomladanskega cvetja in občutek, ko s polnimi pljuči vdihneš svež zrak po dežju.

Bodite pozorni. Navade in zasvojenosti ne umrejo zlahka. Tudi če že več let ne kadite, je lahko potreben samo trenutek šibkosti, da znova začnete. Vedno bodite pozorni na koristi nekajenja in pridobljeno samozavest, ker ste opustili razvado, in se ne pustite ponovno premamiti v skušnjavo.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Caudalie Caudalie
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja