Caudalie Fleur de Vigne dišava, 50 mL

Citrusi dajejo svežino tej poživljajoči vodici. Nežen vonj dišave prihaja od cvetov vinske trte. Citrusi dajejo svežino tej poživljajoči vodici. Nežen vonj dišave prihaja od cvetov vinske trte.
927724 15971

Ocene in mnenja

Opis

Caudalie je ultra-učinkovita in naravna formula negovalnih izdelkov v prečiščenih in luksuznih teksturah, navdahnjenih z vinom.

Nežen vonj dišave prihaja od cvetov vinske trte, citrusi pa ji dajejo svežino.

Uporaba:
osvežilno dišavo nanesete po potrebi večkrat na dan.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Kako lahko torej pomagate? Izkaže se, da ima vaše telo več različnih načinov obnavljanja. Tistim, ki so najmanj koristni, bomo rekli »počasni« mehanik, najboljšim pa »rnladi« mehanik. Po mnenju strokovnjakov lahko izbiramo, kateri mehanik za popravilo telesa bo opravil delo. Ključ: telovadba. Znanstveniki zdaj domnevajo, da brez telesne dejavnosti telo predvideva, da je zima - dobesedno. Ne pozabite, da naša genska zasnova ni zasnovana na življenju, kot ga živimo danes, temveč tako, kot so živeli pred mnogimi tisočletji. In če so takrat po cele dneve samo posedali, je to navadno pomenilo, da je obdobje mrzlega vremena, ko se je družina stiskala skupaj za toploto, ker ni mogla zunaj tekati naokoli ter iskati jagodičje in loviti divjad. To pa je pomenilo, da je moralo telo preiti v nekakšno zimsko spanje. V resnici je bilo najpomembnejše, da porabi čim manj kalorij. Zato je delo prevzel počasni mehanik. Popravljal je le najnujnejše in dopustil, da so se kosti razredčile, mišice oslabele in podobno.

Če pa se vsak dan gibljete naokoli, vaš genski zapis pravi »Aha, potrebujem močnejše kosti in mišice, več možganskih celic, da bom ugotovil, kako naj ulovim merjasca, in močnejši kardiovaskularni sistem, da mi bo zagotavljal kisik in hranilne snovi, ki jih potrebujem za iskanje oreškov in jagodičja v gozdu.« Takrat nastopi delo mladi mehanik, spodbudi ključne telesne sisteme in ustvari nove močne celice.

»Sami izbiramo, kako zdravo bo ostalo naše telo,« pravi geriatrik dr. Robert Stall iz Buffala. »Lahko smo odvisni od zdravil ali pa dopustimo, da se nam zgodijo nezdrave spremembe. Ali pa naredimo vse, kar moremo, da ohranimo telo bolj zdravo in močnejše. In to deluje. Ko sem dopolnil 50 let, se mi je začel krvni tlak počasi zviševati. Zdravnik mi je predpisal zdravila, toda najprej sem se potrudil, da sem zmanjšal telesno težo in več telovadil. In tako sam sem znižal krvni tlak. Svoj kardiovaskularni sistem sem naredil mlajši in močnejši.«
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Caudalie Caudalie
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja