Caudalie Fleur de Vigne dišava, 50 mL
Caudalie Fleur de Vigne dišava, 50 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Caudalie Fleur de Vigne dišava, 50 mL

Proizvajalec: Caudalie
Citrusi dajejo svežino tej poživljajoči vodici. Nežen vonj dišave prihaja od cvetov vinske trte.
Cena: 29,08 €
Vprašaj nas

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

Caudalie je ultra-učinkovita in naravna formula negovalnih izdelkov v prečiščenih in luksuznih teksturah, navdahnjenih z vinom.

Nežen vonj dišave prihaja od cvetov vinske trte, citrusi pa ji dajejo svežino.

Uporaba:
osvežilno dišavo nanesete po potrebi večkrat na dan.

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Ocene in mnenja

Koristni video nasveti

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Kako lahko torej pomagate? Izkaže se, da ima vaše telo več različnih načinov obnavljanja. Tistim, ki so najmanj koristni, bomo rekli »počasni« mehanik, najboljšim pa »rnladi« mehanik. Po mnenju strokovnjakov lahko izbiramo, kateri mehanik za popravilo telesa bo opravil delo. Ključ: telovadba. Znanstveniki zdaj domnevajo, da brez telesne dejavnosti telo predvideva, da je zima - dobesedno. Ne pozabite, da naša genska zasnova ni zasnovana na življenju, kot ga živimo danes, temveč tako, kot so živeli pred mnogimi tisočletji. In če so takrat po cele dneve samo posedali, je to navadno pomenilo, da je obdobje mrzlega vremena, ko se je družina stiskala skupaj za toploto, ker ni mogla zunaj tekati naokoli ter iskati jagodičje in loviti divjad. To pa je pomenilo, da je moralo telo preiti v nekakšno zimsko spanje. V resnici je bilo najpomembnejše, da porabi čim manj kalorij. Zato je delo prevzel počasni mehanik. Popravljal je le najnujnejše in dopustil, da so se kosti razredčile, mišice oslabele in podobno.

Če pa se vsak dan gibljete naokoli, vaš genski zapis pravi »Aha, potrebujem močnejše kosti in mišice, več možganskih celic, da bom ugotovil, kako naj ulovim merjasca, in močnejši kardiovaskularni sistem, da mi bo zagotavljal kisik in hranilne snovi, ki jih potrebujem za iskanje oreškov in jagodičja v gozdu.« Takrat nastopi delo mladi mehanik, spodbudi ključne telesne sisteme in ustvari nove močne celice.

»Sami izbiramo, kako zdravo bo ostalo naše telo,« pravi geriatrik dr. Robert Stall iz Buffala. »Lahko smo odvisni od zdravil ali pa dopustimo, da se nam zgodijo nezdrave spremembe. Ali pa naredimo vse, kar moremo, da ohranimo telo bolj zdravo in močnejše. In to deluje. Ko sem dopolnil 50 let, se mi je začel krvni tlak počasi zviševati. Zdravnik mi je predpisal zdravila, toda najprej sem se potrudil, da sem zmanjšal telesno težo in več telovadil. In tako sam sem znižal krvni tlak. Svoj kardiovaskularni sistem sem naredil mlajši in močnejši.«
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Članki

Kupili so tudi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.