Caudalie Fleur de Vigne milo, 50 g

Nežno milo obogateno z oljem iz groznih pečk in karitejevim maslom, pusti kožo voljno in odišavljeno z fleur de vigne. Nežno milo obogateno z oljem iz groznih pečk in karitejevim maslom, pusti kožo voljno in odišavljeno z fleur de vigne.
802298 15965

Ocene in mnenja

Opis

Nežno milo obogateno z oljem iz groznih pečk in karitejevim maslom je zasnovano za ženske, ki nočejo izbirati med učinkovitostjo in naravnostjo, luksuzom in ekologijo.

Maslo pusti kožo voljno in odišavljeno z fleur de vigne.

Glavne sestavine:
izvleček iz grenivke, vinifera, karitejevo maslo, polifenoli iz grozdnih pešk.

Caudalie je ultra-učinkovita in naravna formula negovalnih izdelkov v prečiščenih in luksuznih teksturah, navdahnjenih z vinom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Čestitamo vam za dan žena - 8.marec

Voščimo vam vse najlepše ob današnjem prazniku. Želimo vam, da bi preživele popoln dan. 8.marec je dan, ko se vsako leto spomnimo naših boljših polovic, mam, sester in drugih žensk v našem življenju,...

Preberi več...

Caudalie - skrivnost je v grozdju!

Caudalie kozmetika je bila ustvarjena leta 1993 ko sta Bertrand in Mathilde naletela na uveljavljenega farmacevta Vercauteren iz univerze v Bordeaux-u. Profesor je opazoval predelavo grozdja na njuni posesti...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Igranje pa za odrasle ni preprosto. »Med 20. in 65. letom smo zasnovani tako, da počnemo stvari, ki se zdijo dragocene drugim - tako dobivamo plačo in občutek samozavesti,« pravi dr. Valliant. »Vse to se pozneje v življenju spremeni. Moški v moji študiji so bili najbolj srečni, kadar so lahko počeli stvari samo zato, ker so jim bile všeč,
ne zato, ker bi drugi želeli, da jih počnejo.« Doseganje tega občutka blaženosti ne glede na to, kako dobro se pri tem odrežemo, pa ni preprosto. »Četrtošolci se znajo igrati. Ni jim treba biti pomemben. Ne vznemirjajo se, če jim na telefonske klice ne odgovarjajo, in ne potrebujejo plačila za to, kar delajo,« pravi. Za dober zgled ponuja Winstona Churchilla, moža, ki je znal po upokojitvi ambicioznost zamenjati za zabavo. »Churchill je vedno iskal priznanje drugih.

Pisal je izjemno in je dobil Nobelovo nagrado za literaturo,« pravi dr. Valliant. »Toda takoj ko se je upokojil, je nehal pisati in začel slikati akvarele.

To je bilo preprosto nekaj, v čemer je užival.«

Ne moremo vam dati navodil, kako ljubiti svoje življenje. Vse je odvisno od vas in od vaših prepričanj, okusov in interesov. Lahko pa vam ponudimo nekaj smernic.

Smeh je pomemben. Sprošča endorfine, ki ustvarijo občutek radosti in evforije, ublaži stres in napetost ter ustvarja ravnovesje v življenju ne glede na to, kaj se dogaja. Ima pa tudi dolgoročne koristi. Raziskovalci na Medicinski fakulteti Univerze Maryland so ugotovili, da smeh širi zapletene notranje krvne žile ter poveča dotok krvi v srce in druge organe (zaradi stresa se krvne žile krčijo).
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Caudalie Caudalie
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja