Caudalie hranljivi losjon za telo, 250 mL

<p>Bogat losjon za telo Caudalie upočasni znake staranja kože, zaradi česar je koža žametno mehka in gladka.</p>

Bogat losjon za telo Caudalie upočasni znake staranja kože, zaradi česar je koža žametno mehka in gladka.

15976 15976

Ocene in mnenja

Opis

Izdelki Caudalie so zasnovani za ženske, ki nočejo izbirati med učinkovitostjo in naravnostjo, luksuzom in ekologijo.

Bogat losjon:
- upočasni znake staranja kože,
- koža je po uporabi žametno mehka in gladka.

Delovanje:
hranljivo olje grozdnih pečk, boraga in sezama, ginko biloba ekstrakt, ki močno pospešuje prekrvavitev.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Kajenje. Pasivno kajenje. Pretirano uživanje alkohola. Te slabe stvari ogrožajo vašo sposobnost za popravljanje telesa. Pozitivna plat: študija za študijo dokazuje, da sistem za popravilo telesa spet začne delovati v trenutku, ko jih opustite.

• Že nekaj minut po prenehanju kajenja se začnejo pljuča in kardiovaskularni sistem sami popravljati. Krvni tlak se že vosmih urah zniža na raven blizu zdrave. V 24 urah se začne zmanjševati tveganje za srčni infarkt. Čez en mesec bodo pljuča bolje delovala (več o koristih opustitve kajenja boste lahko prebrali na naslednjih straneh).

• Vaši možgani se lahko sami popravijo po škodi, povzročeni spretiranim uživanjem alkohola. V študiji Univerze Kalifornija iz San Francisca so raziskovalci ugotovili, da so se alkoholiki, ki so abstinirali skoraj 7 let, na testih delovanja možganov odrezali enako dobro kot nealkoholiki.

• Število srčnih infarktov med nekadiici je strmo padlo, ko so v restavracijah in barih v nekem srednje velikem mestu v Montani uvedli prepoved kajenja. Nekateri raziskovalci pripisujejo to zmanjšanje preprečevanju pasivnega kajenja.

Prevzemite nadzor. Ne odlašajte z zdravimi spremembami. Predvsem pa se nehajte mučiti s skrbmi in začnite uživati življenje.

Ko so uredniki za zdravstvene priročnike Reader's Digesta prosili devet zdravnikov specialistov za težave, povezane s staranjem, naj navedejo posledice številnih različnih življenjskih navad - preteklih in sedanjih - na prihodnje zdravje, so bili njihovi odgovori zanimivi in presenetljivi.

Po pričakovanjih je neuradni strokovni svet zavzel resno stališče do razvpitih škodljivcev za zdravje, kot so kajenje, pretirano uživanje alkohola in preveč sedeč način življenja, Toda te zdravnike in psihologe so enako skrbele skrite grožnje zdravju - stvari, kot so zaskrbljenost, nesrečni odnosi in zadolženost.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Caudalie Caudalie
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov