Caudalie krema za roke in nohte, 75 mL

Antioksidantna krema iz organske celuloze daje koži mehkobo in učvrščuje nohte. Antioksidantna krema iz organske celuloze daje koži mehkobo in učvrščuje nohte.
802263 15974

Ocene in mnenja

Opis

Caudalie je ultra-učinkovita in naravna linija negovalnih izdelkov v prečiščenih in luksuznih teksturah, navdahnjenih z vinom.

Antioksidantna krema iz organske celuloze:
- daje koži mehkobo,
- zaščiti ter učvrščuje nohte.

Ne pušča mastnih madežev.

Sestavine:
polifenoli iz grozdnih pešk, vinoleuvre, karitejevo maslo, ekstrakt avokada, sladka pomaranča, glicerin.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Obstajajo štiri strategije, ki so se izkazale za najboljše pri spodbujanju sistema za popravljanje telesa - in zagotavljanju, da delo opravlja mladi mehanik. To so strategije, ki se v tej knjigi kar naprej ponavljajo - v tem primeru za kar največje pomlajevanje telesa, v drugih primerih za kar največje preprečevanje bolezni, celjenje, energijo, razpoloženje in še in še. Upamo, da boste z vsako novo omembo postali čedalje bolj prepričani v moč, ki vam jo dajejo za dolgo življenje in dolgo zdravje.

• Mišice. V neki raziskovalni študiji so bili 70-letniki, ki so redno izvajali vaje za moč, enako močni kot 28-letniki, ki niso telovadili. Če preskočite telovadbo, boste z vsakim letom starosti izgubljali mišično moč .

• Možgani. Včasih so znanstveniki menili, da je s starostjo povezana izguba spomina in kognitivih sposobnosti neizogibna
posledica odmiranja možganskih celic. Zdaj vedo, da lahko možgani okrepijo stare celice in ustvarjajo nove. Telovadba sprošča koristno snov, imenovano BDNF .

• Srce. Življenjski slog, ki ogroža srce - hrana z veliko maščobami, preveč kalorij, premalo telovadbe in kajenje - lahko povzroči, da so vaše otrdele, zamašene arterije 40 let starejše od vaše biološke starosti. Staranje tudi oslabi sposobnost srca za krčenje in črpanje krvi. Telovadba povzroči, da se srčna mišica močneje krči, zato so arterije prožnejše, kar upočasni aterosklerozo .

• Kosti. Vaše okostje sčasoma postaja lažje. Toda raziskave kažejo, da telesne vaje za moč krepijo naravni sistem za gradnjo krvi v telesu tako, da se kostna gostota poveča. Brez telovadbe lahko na leto izgubite 2 odstotka kostne gostote, kar zvišuje verjetnost zlomov.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Caudalie Caudalie
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov