Caudalie krema za stopala, 75 mL

Hranljiv in sproščujoč kremni balzam obnavlja vaša stopala in ne pušča mastnih madežev. <br> Hranljiv in sproščujoč kremni balzam obnavlja vaša stopala in ne pušča mastnih madežev.
802191 15973

Ocene in mnenja

Opis

Izdelki Caudalie so zasnovani za ženske, ki nočejo izbirati med učinkovitostjo in naravnostjo, luksuzom in ekologijo.

Hranljiv in sproščujoč kremni balzam:
- nudi občutek ugodja za vaše utrujene noge,
- obnavlja vaša stopala in ne pušča mastnih madežev.

Sestavine:
 polifenoli iz grozdnih pešk, vinoleuvre, ekstrakt rdečega vina, karitejevo maslo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

Celice, ki so izpostavljene močni obrabi, kot so kožne celice, rdeče krvničke in tiste, ki obdajajo želodec in črevesje, se hitro menjavajo. Jetra, ki razstrupljajo hrano, pijačo in zdravila, ki jih zaužijemo, zamenjajo vse svoje celice v manj kot 18 mesecih. In najstarejše tkivo v našem telesu? Mišične celice v srcu, notranje leče oči, ki nastanejo pred rojstvom, in živ čne celice v skorji malih možganov. Dr. Frisen ocenjuje, da je povprečna starost celic v telesu 7 do 10 let - kar pomeni, da smo ne glede na svojo starost mladeniči.

Prav tako osupljiva so odkritja drugih znanstvenikov, da se nekateri presenetljivi deli telesa lahko obnavljajo. Znanstveniki na Medicinski fakulteti v Harvardu so pred kratkim odkrili, da se lahko pri miših regenerirajo celice trebušne slinavke, ki ustvarjajo inzulin. To je vznemirljiva novica - nekega dne lahko pomaga ljudem s sladkorno boleznijo tipa l in celo tipa 2, da naravno ustvarjajo inzulin, namesto da bi bili odvisni od zdravil. Medtem so izvedenci v newyorškem Medicinskem kolidžu ugotovili, da ima človeško srce sicer omejeno, vendar osupljivo sposobnost, da ustvarja nove celice. Znanstveniki upajo, da bodo to nekega dne izkoristili za pomoč bolnikom s kongestivno kardiomiopatijo in preživelim po srčnem infarktu.

Največja novica med vsemi paje prišla pred desetletjem, ko so nevrologi postavili uveljavljeno predstavo o možganskih celicah na glavo. Včasih so se znanstveniki strinjali, da človeški možgani ne ustvarjajo novih živčnih celic. Vso zalogo dobimo ob rojstvu (oziroma zraste kmalu zatem, ker se možgani razvijejo v zgodnjem otroštvu).

Z leti te celice oslabijo in začnejo odmirati ... in to je to. Toda zdaj vemo, da lahko možgani vsaj na nekaterih območjih razvijejo močnejše stike in celo popolnoma nove celice (seveda, če pokličete na delo mladega mehanika). Bistvo: vaše telo ima izjemno sposobnost popravila - in ni vam treba biti znanstvenik v laboratoriju, da izkoristite njegove koristi.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Caudalie Caudalie
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja